Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaptığım logo tasarımı reklam firmasına ait ordaki bilgisayar ve renkleri düşünmemin sebebi yada siyah yazıya fırçayla renk vermemin sebebi müşteriye gelen işlerin renkleneceğini, yaptığımız baskıyla hayat bulacağını fln ifade eden bir tasarımdı. Firma sahibine son tasarımı yani sağ alt taraftaki tasarımı tercih etti. gerçi bende aralarından en çok o içeme sinmişti...Siz üstadlarında görüşlerini almak istedim....
Birde arkadaşlar yaptığınız logo tasarımlarından kaç para talep ediyorsunuz?? Çok gizli değilse öğrenebilirmiyim??
DOĞRU SÖYLÜYORSUN seruvenist AMA acami işi işte kurcalaya kurcalaya onları buldum bende kullanmak istedim... Buarada eleştirileriniz ve msjlarınız içinde çok teşekkür ederim
Arkadaşlar siz beni yalnış anlıyorsunuz.. Sadece bir kurcalama sonucu bulunan bir olayı logoda kullanmak istedim...Masumca bir işti...Sizin söylediklerinizi mutlaka değerlendirmeye alıcam ve uyguladığım noktalarda çok...Yinede teşekkür ederim
yapılan çalışmalardan sağdan en alttaki aralarında en uygunu gözüküyor ancak reklamcılık, ajans, matbaa, tasarım gibi faaliyetler yapan firmaların logoları yaptıkları işin kalitelerini yansıtmaları açısından daha görsel ve yaratıcı logolar tasarlamalısın. bir müşteri senin logona baktığında evet bu adam işini iyi biliyor baksana logoya vay be demesi gerekir.
fazla karışık, renk çok fazla.. logo gibi durmuyo zaten hiç bir logo özelliğinide taşımıyor diyebilirim.... birde reklamcılık demişiz ama fırça falan kullanmışız bir alakası varmıdır anlayamadım