Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederiz çok güzel kınıyorsunuz dikkat ettiyseniz ilk mesajlarda olmaya çalıştık ama arkadaş illa da ben yapacağım diye yardım istemeyince biz de şevkini kırmamak için biraz gırgır yaptık sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamadım ilgilenmeyin bu konuyla olsun bitsinefendim isteyen yapsın gırgırını ayrıca ortada bir çalışma görsek de fikrimizi belirtmeden işi gırgıra vursak o zaman haklısınız. sizin çalışma ortamınızı bilmem ama bu kadar ciddiyet olmasın efendim burada sürekli eleştiri yapmak için mecburi bulunmuyoruz ki. kendi adıma size beni hakkını vermiyorum!!!!!!!
fikir güzel ama uygulamada sıkıntı var "kart sistem" fontunda ya oynama yapmışsın ya da harfleri ayrı ayrı fontlardan birleştirerek yapmışsın. ayrıca da çok kaba ve büyük bi logo olmuş belki barkod şeklini ve dünyayı çıkartıp sadece mavi çizgilerin içine kart sistem yazabilirsin yazı fontunu da DATA70 diye bir font var dijital yazı karakterine benzer eğer varsa elinde bir de öyle dene derim ama yine de eline emeğine sağlık
teşekkür ederiz çok güzel kınıyorsunuz dikkat ettiyseniz ilk mesajlarda olmaya çalıştık ama arkadaş illa da ben yapacağım diye yardım istemeyince biz de şevkini kırmamak için biraz gırgır yaptık sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamadım ilgilenmeyin bu konuyla olsun bitsinefendim isteyen yapsın gırgırını ayrıca ortada bir çalışma görsek de fikrimizi belirtmeden işi gırgıra vursak o zaman haklısınız. sizin çalışma ortamınızı bilmem ama bu kadar ciddiyet olmasın efendim burada sürekli eleştiri yapmak için mecburi bulunmuyoruz ki. kendi adıma size beni hakkını vermiyorum!!!!!!!