en sondaki
vestanbul ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 27 Ara 2007 Mesajlar 112 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.vestanweb.com 10 Eyl 2008 #22 son eklediğin logo vektörel mi ? Vektörelse süper bi çalışma. Değilse web ortamında kullanılacağı için yine süper
son eklediğin logo vektörel mi ? Vektörelse süper bi çalışma. Değilse web ortamında kullanılacağı için yine süper
G-ART ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 108 Tepkime puanı 0 10 Eyl 2008 #23 6. Güzel Çalışma.
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 10 Eyl 2008 #24 dgul79' Alıntı: en sondaki Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim arkadasım. vestanbul' Alıntı: son eklediğin logo vektörel mi ? Vektörelse süper bi çalışma. Değilse web ortamında kullanılacağı için yine süper Genişletmek için tıkla ... evet illustratorde ilk logo denemem oldu sukur sonunda bitti teşekkürler yorumun için. G-ART' Alıntı: 6. Güzel Çalışma. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim arkadaşım.
dgul79' Alıntı: en sondaki Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim arkadasım. vestanbul' Alıntı: son eklediğin logo vektörel mi ? Vektörelse süper bi çalışma. Değilse web ortamında kullanılacağı için yine süper Genişletmek için tıkla ... evet illustratorde ilk logo denemem oldu sukur sonunda bitti teşekkürler yorumun için. G-ART' Alıntı: 6. Güzel Çalışma. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim arkadaşım.
nesslihann 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 1 Ağu 2008 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Yaş 37 10 Eyl 2008 #25 en baştan bir ve ikinci logoya baktığımda aklıma direk amerika bayrağı geldi direk eledim zaten..ben en sondan 3. veya 4.diyorum..eline sağlık..
en baştan bir ve ikinci logoya baktığımda aklıma direk amerika bayrağı geldi direk eledim zaten..ben en sondan 3. veya 4.diyorum..eline sağlık..
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 10 Eyl 2008 #26 nesslihann' Alıntı: en baştan bir ve ikinci logoya baktığımda aklıma direk amerika bayrağı geldi direk eledim zaten..ben en sondan 3. veya 4.diyorum..eline sağlık.. Genişletmek için tıkla ... son haline bakmadın sanırım teşekkür ederim neslihan
nesslihann' Alıntı: en baştan bir ve ikinci logoya baktığımda aklıma direk amerika bayrağı geldi direk eledim zaten..ben en sondan 3. veya 4.diyorum..eline sağlık.. Genişletmek için tıkla ... son haline bakmadın sanırım teşekkür ederim neslihan
BUYUDUKCE ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 3 Nis 2008 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 11 Eyl 2008 #27 Logonun son hali en güzeli
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 11 Eyl 2008 #28 BUYUDUKCE' Alıntı: Logonun son hali en güzeli Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim bende %100 katılıyorum arkadasım
BUYUDUKCE' Alıntı: Logonun son hali en güzeli Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim bende %100 katılıyorum arkadasım
ZUCKER ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 27 Nis 2008 Mesajlar 1,509 Tepkime puanı 39 11 Eyl 2008 #29 [/QUOTE] çalışmanın son hali bu sanırım... :angel:
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 11 Eyl 2008 #30 evet cnm arkadasım o :angel: beğendik umarım :angel:
ZUCKER ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 27 Nis 2008 Mesajlar 1,509 Tepkime puanı 39 11 Eyl 2008 #31 mercano' Alıntı: evet cnm arkadasım o :angel: beğendik umarım :angel: Genişletmek için tıkla ... evet arkadaşım beğendik:angel:...eline sağlık...iyi çalışmalar...:angel:
mercano' Alıntı: evet cnm arkadasım o :angel: beğendik umarım :angel: Genişletmek için tıkla ... evet arkadaşım beğendik:angel:...eline sağlık...iyi çalışmalar...:angel: