Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo calismam

passione

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo1wg4.jpg

yorumlariniz icin simdiden tesekkrler:)

Benzer konular

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
neden cami?? boğaz yada boğaz köprüsü değil de neden cami?

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
neden cami?? boğaz yada boğaz köprüsü değil de neden cami?

Bu sorular artabilir... neden boğaz köprüsü değil.. neden galata kulesi değil... v.s.. Arkadaşımız bunu uygun görmüş böyle yapmış... Bütün istanbul logolarına boğaz köprüsü konulması anlamsız bence.. Logoya gelirsek üzerinde biraz daha çalışmalısınız derim...

passione

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu logo sinif icinde yapilan bir calismaydi ben farkli olsun diyerekten cami kullandim herkes farkli bi yeri aliyodu yorumlar icin saolun

kurbagaprens

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şöyle de bakılabilir olaya, Boğaz Köprüsünden asırlar önce vardı o camiler... :)

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tarz olarak güzel hoş olmuş..

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fena değil.Çalışılması gerek biraz daha.

Tayf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlış hatırlamıyorsam hazerfen çelebi'nin konusunun geçtiği böyle bir film vardı ve bir şiir istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı...

bence bu çalışma için surların kullanılması çok daha iyi olur passione...

bu çalışma olmamış derim ben dalga çok boşluk vermişsin camii bile yok olmuş minare olmasa anlaşılmaz... camii figürüne takılmadan farklı bir çalışma da yapabilirsen belki çok daha iyi olur...

dediğim gibi surlar bu işe uygun gibi...

buluts

🌱Yeni Üye🌱
camii laikliğin simgesidir. istanbul un galata kuleside ,boğaz köprüsüde bir çok tarihi eserde güzellik katabilir ama camii bizim geleneğimiz inancımızdır.

o yüzden ellerine yüreğine sağlık arkadaş. güzel bi çalışma olmuş ;)

mercyful

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir logoya yorum yapabilmek icin aslinda ne amacla kullanilacagi, yani bir kurum, dernek, organizasyon ve yeri konusunda bilgi sahibi olmak gerekir. bu calismada amac sadece logo olarak dusunulebilecek bir cizim yaratmak fikri var sanirsam.

bu dusuncenin uzerinden gidersek, kullanim acisindan pek iyi degil. cok dali budagi var. o selcuklu motifi seklindeki 2 adet sekilde sagdaki biraz rotate gormus ve kuculmus. bunu diger objelere de uygulayip bir perspektif yakalayabilirdiniz. bu sadece bir alternatif tabii ki. yazi ise cok sikismis o arada. biraz tiografik dokunuslar olabilirdi. 2008 i belki diger 2 kelimeden ayri dusunebilirsiniz ki 1 senelik bir tasarim yapmayi, ozellikle adina logo dedigi bir tasarimi yapmak ve kullanmak istemez. cami ciziminin uzerinden gecen beyazliklari sevdim. basarilar diliyorum.

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir calışma olmus ellerine sağlık ama arkadasında dediği gibi nerde ne amacla kullanılacağı önemli

topçu

🌱Yeni Üye🌱
Valla GÜzel OlmuŞ.adamin Moralİnİ Bozmayin.yapabİlİyosaniz Daha İyİsİnİ Yapinda GÖrelİm.

mercyful

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Valla GÜzel OlmuŞ.adamin Moralİnİ Bozmayin.yapabİlİyosaniz Daha İyİsİnİ Yapinda GÖrelİm.

arkadasim, moral bozmak icin yapilmis bir yorum yok ortada. zaten bir siteye calisma gondermek demek,yorum almak demektir. tabii ki pozitif ve negatif yorumlar olabilir, onemli olan burada ahkam kesmek degil herkesi daha ileriye tasimaktir. benim acimdan boyle, sadece eline saglik super olmus demek kimseye bir sey kazandirmaz. ben istemem en azindan.

passione

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok tesekkurler hepinize yorumlariniz icin daha dikkat etmeye calisicam ama bir aciklama yapim calisma bir afiste kullanilicak kisisel bir logo olcakti yani sadece o seneki afis icin kullanilcakti o yuzden 2008 yazdim cami kullanmamda dinlemek deyince aklima ilk gelen sey oldu ve sinif icinde herkesten farkli bir calisma yapmak icin gayet guzel bir fikir gibi geldi :) tesekkur ederim tekrardan

acun

🌱Yeni Üye🌱
ya bu site amatörler için sanırım
eleştriye bile gerek yok düşünce yok ilişkilendirme yok işçilik hiç yok estetik zaten olamaz
araştırma desen keza

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ya bu site amatörler için sanırım
eleştriye bile gerek yok düşünce yok ilişkilendirme yok işçilik hiç yok estetik zaten olamaz
araştırma desen keza

Öyleyse size sloganımızı yazayım.

"Grafiker misin? Grafiker mi olmak istiyorsun?"

Herkes kendisini gösteriyor. Grafiker olanlar da olmak isteyenlerde. Peki siz nesiniz? Gösterebilecekmisiniz?

artikya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerine sağlık arkadaşım güzel olmuş

arQuiteCto

🌱Yeni Üye🌱
iyi fikir hoş bi çalışma olmuşş.. ama bence bu s kıvrımları üzerinde biraz daha çalışmak gerekiyor... farklı vektorler çıkabilir

designerbyMR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cami seçimi bence iyi istanbulun ruhunu yansıtıyor sonuçta camiler ve islam anlayışı istanbulun fethinden beri mevcut ruhtur... boğaz köprüsü teknik bir yapı ve sonradan eklenmedir .....

Osmanlı tarzı figürle birleştirmen hoş olmuş .... Mantık hoş çalışma hoş ama üzerinde oynasan tabiii çok daha hoş olabilir ...

eline sağlık ..