Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Çalışmam

r10aldinho

🌱Yeni Üye🌱
sssgghhuhj.jpg

sizce nasıl olmuş,
eksikliklerini söylerseniz cok iyi olur.

Benzer konular

Farsi33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben pek anlamam ama biraz daha yaysan yazıyı mesela mutlu kasabasını üste doğru iki yanına yıldız 'kültür ...' orayıda alttan yaysan daha güzel olur gibi geliyor bana. :) Pek umursamana gerek yok ben grafiker değilim sadece photoshop'un ucundan tutmuş bi' birey, aslen beatmaker. :D Devammmm!!! ;)

1_kleo

🌱Yeni Üye🌱
daha cok tema wakfına yapılan bı logo gıbı gozukuoyr.renkler ve calısma bana onu andırdı...

sithocan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazının yönelimi farklı olabilir ama içindekive dışındaki dairelere olan uzaklığındaki değişkenlik affedilemez.

r10aldinho

🌱Yeni Üye🌱
hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.

@ Farsi33
evet orayı bir yıldızla ayırsam iyi olacak.

@1_kleo
haklısınız, zaten logoyu sıfırdan yapmadın, hazır bir logoyu editlemeye calıstım. ama o ağaclar, nehir falan kasabanın özellikleriyle ilgili

@sithocan
evet bende farkettim onu ama, dediğim gibi logoyu sıfırdan yapmadım, ve ortadaki sarı çizgili daire tam yuvarlak değil galiba. yazıların daireye olan uzaklığını düzeltemedim.

ridvanunal

🌱Yeni Üye🌱
genel olarak renk secımın guzel fakat kullandıgın yazı fontuda guzel ama yazıyla logonu orantılı olarak yapabılırıdın bunu hangı programla yaptın bıde o varr yazıyı orantılı olar koyabılmen ıcın freehand ıle daha kolay yapabılırısn başarılar