Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Çalışması Hosting

Benzer konular

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
çok sert duruyor..
efektler güzel ama yazı karakteri oldukça sert.

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
bilişim sektoru ıcın bende ıdeal bır logo yazı karakterlerınde de sorun yok.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
klişe olmuş logolara yeni bi örnek olmuş senin logon
özgün bi çalışma yap derim
kolay gele

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
gomes ozgun bı calısma yap dıyosnda once kendı avatarından baslamanı onerırım :)

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
gomes ozgun bı calısma yap dıyosnda once kendı avatarından baslamanı onerırım :)

çok ayıp etmişsin yahu, üzüldüm cidden, birinin senin çalışmana yorum yapabilmesi için senden daha iyi tasarımcı olması mı gereklidir?

üzgünüm bu logona yorum yapmaya cidden korkuyorum :)

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok ayıp etmişsin yahu, üzüldüm cidden, birinin senin çalışmana yorum yapabilmesi için senden daha iyi tasarımcı olması mı gereklidir?

üzgünüm bu logona yorum yapmaya cidden korkuyorum :)

tamamen katılıyorum madem hoşuna gitmiyo konuyu açmıcaksın açıyosanda bütün eleştirilere açık olucaksın

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bakın sımdı sekıl cızım degıl bıyerden kesme sanırım dıyo arkadas bole sert yorumlar yapabılmek ıcın bence bıraz bılgıye ve kanıta gerek lasım degılmı? ıyı kotu yorum almak ıcın acıyorm fakat bole yorumlar ıcın degıl yanı... alpaslan arkadas bana pm atarsan sana psdsını atabılırım ordan cızım oldugunu anlarsın ok?

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şekil çizim değil resimden kesme galiba .... olmamış'' sole yorumlar oldugu ıcın artık burda logo yayınlamaktan sıkıldım yanı bılgısı olmayan arkadaslar LUTFEN ama LUTFEN yorum yapmasın dıer arkadasların yorumları ıcın teskkurler bundan sonra yayınlama yapmamayı dusunuyorm.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
bakın sımdı sekıl cızım degıl bıyerden kesme sanırım dıyo arkadas bole sert yorumlar yapabılmek ıcın bence bıraz bılgıye ve kanıta gerek lasım degılmı? ıyı kotu yorum almak ıcın acıyorm fakat bole yorumlar ıcın degıl yanı... alpaslan arkadas bana pm atarsan sana psdsını atabılırım ordan cızım oldugunu anlarsın ok?

bak başka bi insanın başka bir tavrını bize mal etme, bahsettiğimiz olayla alakası dahi yok... diğer arkadaş bildiği birşeyden bahsetmiş, klişe demiş, var demiş, farklılık yaratsan iyi olur demiş, he bunlara katıldıımdan demiyorum, sadece görüşünü belirtmiş.. ama bir diğeri direkt suçlamada bulunmuş bende olsam bende kızarım böyle yargılara..

logo yayınla veya yayınlama senin bileceğin iştir elbet de, seninle tartışmakta değil niyetim, sadece böyle bir tepki verdiğin için üzüldüğümü belirttim yukarıda, bana göre yanlıştır...

kolay gelsin..