Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo calismasi, YARDIM !!!

cebrailtje

🌱Yeni Üye🌱
s.a arkadaslar,
adim cebrail, hollanda araba derisleri veriyorum, sirketin logoya ihtiyaci var,
bende boyle bisey yaptim, sizinde fikirleriniz almak istiyorum.
Gul=isim
Rijschool=sofor okulu

Daha guzel nasil yaparim!?

3121logo.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

cebrailtje

🌱Yeni Üye🌱
1451-traff-x-logo-hollanda-deenhag-da-bulunan-bir-sofor-okulu.jpg

Bunun gibi bisey istiyorum acaba gul isimlede olurmu oyle bisey!????

yukledim, baka bilirsin...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Öncelikle L harfi kesinlikle logodan çok ayrı ve bağımsız kalmış . rijschool yazısını açıklama olarak yazmasanız okumam mümkün bile değildi.. işe Gül yazısını herşeyden bağımsız olarak yazmakla başlayın. hiç bir objenin logo içindeki Gul logotypenın fontlarına zarar vermesine izin vermeyin. Rijschool yazısını daha okunaklı ve logonun ortası yerine altına yada üstüne koymayı deneyin amblem olarak yol kullanmak istiyorsanız yol çiziminide logotyptan ayırıp kendi orjinal rengi siyah olarak denemenizi tavsiye ederim.. logonun çözümü için size tavsiyem Gul logotypenı yukarıya yazmanızı rijschool yazısınıda küçük bir şekilde altına ekledikten sonra yoluda bu rij school yazısının altına koymanız olabilir. Bu şekilde logoya bir espride katabilirsin diye düşünüyorum. Kolay gelsin..

Bu arada.. saat burada sabahın 4 buçuğu insanları bu saatte koyduğunuz çalışmaya yorum yapmadıkları için suçlayamazsınız sanırım :)

cebrailtje

🌱Yeni Üye🌱
Evet sana katiliyorum ama L harifi sofor okulun simgeleri.

auto-rijschool-2.gif

Ah ah yapacagimda nerde bende o yetenek! :p Yok mu acaba burda oyle bir logo yapmak isteyen ??

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Gönderdiğiniz link üzerine inceledim birazcık evet haklısınız ama bu şekilde logodan çok bağımsız kalıyor öyleyse şunu deneyin.. logotypı beyaz yazarak arka planını mavi kullanın dilerseniz her harfin arasına beyaz bir şerit çekin böylece hem L harfini dilediğiniz gibi kullanmış olur hemde logodan koparmamış olursunuz .. ;)