Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Çalışması yardım

07101980

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar biliyorum yeni üyeyim ve ilk mesajımda yardım istiyorum. Birde burası yerimi bilmiyorum ama soru ve sorunlarınız yazdığı için buraya açtım.

Ben bir süre önce bir blog açtım yemek tairfleriyle ilgili. Fakat bu sitede bilinen yemekler olmayacak değişik tarzda yemek tarifleri olacak ve anlatımıda klasik anlatım olmayacak.

Sitemin Özellikleri
Site ismi : reklam denmemesi için yazmadım. isteyene pm ile yollarım.
Script: wordpress 3.0.2
Tema: Blocks 2
pluginler : temanın desteklediği birkaç plugin ekledim.
seo ayarları yapıldı.
Logo: şuan yok çünkü bu işden anlamıyorum. Tek çözümüm birisi anlatacak bana nasıl yapacağımı yada benim yerime yapacak(Sakın yanlış anlamayın bu logoyu bana yapın demiyorum).

logo boyutları
en: 950 px
yükseklik: 120px 130px 140 px (fark etmez)
arka plan : siz karar vereceksiniz.

Benim isteğim bu boyutlarda üzerinde koca turuncu bir kazan üzerinde dumanlar tüten, etrafında minik yıldızlar uçuşan bir logo koymak.
Bu kazanda logom olacak.

Benim yapabildiğim bu boyutlarda yeni bir sayfa açabiliyrum photoshopda. renk verebiliyorum. bu kadar. Bana bu konuda yardım edebilecek bilirmisniz. Ben bunu kendim yapmak istiyorum olursa ama hiçbir fikrim yok bu konuda.

Galiba kazan çizeceğim ona duman efekti vereceğim ve etrafına yıldız brushlarıyla yıldızlar ekleyeceğim. Elimde kazan resmi yok ve kazan resmi buluyorum rengi turuncu değil.

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Kazan resmini bulduktan sonra rengini turuncu ile değiştireceksin. Dumanlar için beyaz duman şeklinde çizgiler çizip biraz blur ekleyeceksin sonra biraz opacity değerini düşüreceksin duman gibi olacak. Yıldızları dediğin gibi brushlar yardımıyla çizebilirsin. Dikkat etmen gereken nokta kazan, duman, arka zemin, yıldızlar vs. için ayrı ayrı layerlarda çalışman ki değiştirme imkanın olabilsin son olarakta kazanın üzerine logonuzu yerleştirirseniz işlem tamam. Kolay gelsin...

07101980

🌱Yeni Üye🌱
Yardımın için çok teşekkürler. Kazan benim logom olacak. kazanı kırpmayı arka planını transparan yaptım ama rengini turuncu yapınca görüntü çok kötü oldu. O kazanın rengini nazıl turuncu yapabilirim.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Birinci husus çalışma yanlış bölümde. Lütfen konuları ilgili oldukları bölüme açınız.

İkinci hususa gelince ;

Yapılacak şey logo tasarımı. Herhangi bir yemek değil ki tarif üzerine yapılsın.
Yapılacak şey çok basit. Belli bir bütçe ayıracaksınız, işini iyi yapan, ( işini iyi yapan diyorum, herhangi bir siteden hazır vektörel bir amblem indirip altına da font döşeyem demiyorum ) gerçek bir grafiker ile anlaşıp logonuzu çizdireceksiniz.

07101980

🌱Yeni Üye🌱
Bu logo basit bir sitenin logosu olacağı için ve maddi durumum iyi olmadığı için kendim yapmaya çalışıyorum. Ha bu logo bir firma için vb bir logo olsaydı o vakit dediğinize katılırdım bir profesyonele yaptırma konusunda. İlk mesajda da belirttiğim gibi kendim yapmak ve öğrenmek istiyorum.
Örneğin kazan resmini hazırladım sadece boyama duman ekleme ve yıldız işi kaldı zaten böyle bir logo yaptıktan sonra bannera koymam basit.