Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Çalışması[yoruma açık =)]

diyojan

🌱Yeni Üye🌱
logo10qn5.png

Biliyorum fazla uğraş sergilenmemiş bir logo çalışmada çizim yok sadece
brush'larla ve bir fotoğraf ile yaptım yorumlarınızı bekliyorum..
Kendimi geliştirme çabasındayım lisedeyim hedefimi koydum
fazla bir bilgim yok ve sizden yararı dokunucak yorumlar bekliyorum teşekkürler..

Benzer konular

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Pek logo kategorisine girmemiş,Çok karışık ,arka fon sadece görsel amaçlımı yoksa odamı logonun içinde ,logo anlaşılır olması gerekir burada yazı ve resim birbirine karışmış yalınlık yok,bir firmanın logosu yapıldığında bunu geniş kapsamda göze almak gerekir,çünkü logo o firmanın kartvizit,irsaliye,ajanda v.s çok geniş alanlarda küçültülerek kullanılabilir ve bu çalışma bu halde bile karmaşa yaratmış bütün bunları göz önünde bulundurup logo ile ilgili bilgilere bakarsan daha yararlı ve yardımcı olur.Kolay gelsin.

diyojan

🌱Yeni Üye🌱
Pek logo kategorisine girmemiş,Çok karışık ,arka fon sadece görsel amaçlımı yoksa odamı logonun içinde ,logo anlaşılır olması gerekir burada yazı ve resim birbirine karışmış yalınlık yok,bir firmanın logosu yapıldığında bunu geniş kapsamda göze almak gerekir,çünkü logo o firmanın kartvizit,irsaliye,ajanda v.s çok geniş alanlarda küçültülerek kullanılabilir ve bu çalışma bu halde bile karmaşa yaratmış bütün bunları göz önünde bulundurup logo ile ilgili bilgilere bakarsan daha yararlı ve yardımcı olur olur.Kolay gelsin.

arka fonu sadece görsel amaçlı yaptım..
sadece web tasarım ile ilgili bir site için yapılmış bir logo kartvizit'i düşünmedim diğer kusurlarımı başka bir çalışmamda yenilemiycem teşekkürler yorumun için.. =)

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
logo10qn5.png

Biliyorum fazla uğraş sergilenmemiş bir logo çalışmada çizim yok sadece
brush'larla ve bir fotoğraf ile yaptım yorumlarınızı bekliyorum..
Kendimi geliştirme çabasındayım lisedeyim hedefimi koydum
fazla bir bilgim yok ve sizden yararı dokunucak yorumlar bekliyorum teşekkürler..

diyojan öncelikle hoşgeldin..
öncelikle..
bu yaptığın logo değil.. yanılıyorsun çalışmada çizim var.. ama fotoğraf yoktur.. bu yaptığın çalışma banner tarzında birşey olmuş.. ama logo da değil.
ama hevesli olman ve bu işi yapacağına inanman bence iyi yerlere gelmene katkıda bulunacaktır.. görüldüğü kadar kolay bir iş değildir grafiker olmak..
herkes "aman ne var bunda iki tıklıyorsun oluyor" mantığıyla bakıyor. ama iki tıkı yapmak bile yetenek ister..
çizimleri yendin yapmayı denemelisin. brush kullanmayı gitgide azaltmalısın. bende ilk çalışmama brushlarla başlamıştım. ama artık hiç hazır brush kullanmıyorum. sadece çizim için kullanıyorum. yani zamanla hazır görsel ve hazır brush kullanmayı bırakmalısın..
ve bunların hepsinden önce gelen birşey var.. ne yaptığını bilmen gerek..
bunun için de grafik tasarım terimlerini bilmen gerek.. buyur linkte konu var..
https://www.grafikerler.net/grafik-ve-tasarim-sozlugu-surekli-guncellenecek-t12296.html
umarım önerilerim faydalı olur.. başarılar dilerim..

diyojan

🌱Yeni Üye🌱
diyojan öncelikle hoşgeldin..
öncelikle..
bu yaptığın logo değil.. yanılıyorsun çalışmada çizim var.. ama fotoğraf yoktur.. bu yaptığın çalışma banner tarzında birşey olmuş.. ama logo da değil.
ama hevesli olman ve bu işi yapacağına inanman bence iyi yerlere gelmene katkıda bulunacaktır.. görüldüğü kadar kolay bir iş değildir grafiker olmak..
herkes "aman ne var bunda iki tıklıyorsun oluyor" mantığıyla bakıyor. ama iki tıkı yapmak bile yetenek ister..
çizimleri yendin yapmayı denemelisin. brush kullanmayı gitgide azaltmalısın. bende ilk çalışmama brushlarla başlamıştım. ama artık hiç hazır brush kullanmıyorum. sadece çizim için kullanıyorum. yani zamanla hazır görsel ve hazır brush kullanmayı bırakmalısın..
ve bunların hepsinden önce gelen birşey var.. ne yaptığını bilmen gerek..
bunun için de grafik tasarım terimlerini bilmen gerek.. buyur linkte konu var..
https://www.grafikerler.net/grafik-ve-tasarim-sozlugu-surekli-guncellenecek-t12296.html
umarım önerilerim faydalı olur.. başarılar dilerim..

hazır görsel ve hazır brush kullanmayı azaltmaya çalışıyorum şu anda fazla araç gerecim yok ama en kısa sürede tablet, çizim ve tasarım için gerekli programlarıda bulundurucam yanımda..
kısa ama öz bir bilgi verdiğin içinde teşekkür ederim

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
arka fonu sadece görsel amaçlı yaptım..
sadece web tasarım ile ilgili bir site için yapılmış bir logo kartvizit'i düşünmedim diğer kusurlarımı başka bir çalışmamda yenilemiycem teşekkürler yorumun için.. =)

Zaten, logo kartviziti diye bir şey yoktur :) Logonun her alanda kullanıldığını anlatmak için örnek vermiştim, benim anlatmak istediğimi logo ile ilgili bilgileri okuyunca umarım anlarsın,brush kullanman konusunda ise bu diğer tasarımlarda olur ama bence logoda ilk etapta bile kesinlikle kullanmaman gerekir çünkü logo kişiye özeldir aynı brush ve şekil ise herkez tarafından kulanılabilir,ortada karmaşa ve yanlış anlaşılmaların olmaması için brush kullanılmaz kendi tasarımın olması gerekir.Kolay gelsin.

''kusurlarımı başka bir çalışmamda yenilemiycem teşekkürler yorumun için''
bu kelimeyide pek anlayamadım.

neptune

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bence de bu çalışma logodan ziyade bannera benziyor. zaten logoda fotoğraf kullanılması olası değil, hele o arka plan. bu çalışmayı bir banner gözüyle yorumlarsam bence yazıyı sıcak renklerde yapıp çalışmaya kontrast versen çok başka olacaktı. bir de yazıda anlatılmak istenen önemli. ben başta www . asp . net şeklinde bir internet adresinin yazıldığını zannettim, meğer öyle değilmiş, bir de büyük yazılacak yani vurgu yapılacak kelime iyi seçilmeli gerçekten vurgu gerekiyorsa vurgu yapılmalı diye düşünüyorum.

not: bu arada hazır brushlar konusunda yorgunella'ya katılıyorum. internette birbirinden güzel brushlar, desenler, vektörel clipartlar (hele o çiçekliler!) insana o kadar cazip geliyor ki, bir çoğu bedava olduğu için dayanamayıp indiriyor. birçok kişi bunları kafasına göre kullanarak kolaj yaparak bir çalışma ortaya çıkarıyor ve bu çalışmanın yalnızca kendisine ait olduğunu düşünüyor, bu nedenle en azından profesyonel çalışmalar için hazır brushlar ve diğer stokları kullanmaktan uzaklaşmak, bunları kendi çabasıyla çizerek oluşturmak gerekir diye düşünüyorum. böylece insanın çalışmaları gerçekten de kendi çalışmaları olacaktır.

Son düzenleme: