Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo çalışması

osm.dmr

🌱Yeni Üye🌱
zgexp6.jpg

kısa bi çalışma oldu fazla kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum

Benzer konular

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım resim görünmüyor.Link de imageshack sitesine bağlıyo bizi :)

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hiç Olmuşmu? Kendini bir firma sahibi yerine koy bak.Sen kendi beğeniyormusun. Diyelimki bu bir tabela kaç metreden logoyu okuyabilirsin.Diyelimki Kartvizit sana ne kadar şık gelir. Belki sadece yazıyı kullansan bence logo öyle daha iyi olurdu.

Bir arkadaşım vardı beyaz kamyonun üstüne beyaz yazı yazması gibi sende mavi zeminin üstüne mavi yazı yazmışsın.
SOn derece başarısız..

asyabayar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
orantisiz bir calisma olmus, dairenin içinde özge yazisi kücük kalmis, palstik ambalaj sanayi iyice kücük kalmis, bene üzerindi biraz oynarsan daha iyi olacak, renklerlede tabi

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkler çok kör arkadaşım...

renkler çok kör arkadaşım...

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logo genel olarak güzel gözüküyor ortalamayı doğru yaparsan ve yazıları daha koyu denersen daha belirgin olucaktır diye düşünüyorum.Özge tam ortada ve daha koyu renkte, hemen altına plastik sanayi ltd.şti de sağa dayalı ve onuda üst yazının bir ton açığında yaparsan güzel olur gibi geliyor.Eline sağlık:)

osm.dmr

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlar için teşekkürler biraz sert ama yapıcıydılar.
Biraz değişiklik yaptım renklerle oynadım,boş kısımları attım umarım beğenirsiniz

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
zemin yazı ve gölgesi genelde mavi tonlar kullanmışsın renklerde değişiklik yap derim
biraz daha üzerinde çalış bak ben biraz çalıştım ortaya bu çıktı fikir vermesi açısından

zgexp6copydj9.jpg

kolay gelsin iyi çalışmalar....

hardworker

🌱Yeni Üye🌱
daireyi yada elipsi hiç kullanamzsan daha iyi olur illa kullanıcam diyorsan tersi bir renk kullanmanı önerebilirim yoksa yazı göze hoş geliyor