Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç Olmuşmu? Kendini bir firma sahibi yerine koy bak.Sen kendi beğeniyormusun. Diyelimki bu bir tabela kaç metreden logoyu okuyabilirsin.Diyelimki Kartvizit sana ne kadar şık gelir. Belki sadece yazıyı kullansan bence logo öyle daha iyi olurdu.
Bir arkadaşım vardı beyaz kamyonun üstüne beyaz yazı yazması gibi sende mavi zeminin üstüne mavi yazı yazmışsın. SOn derece başarısız..
orantisiz bir calisma olmus, dairenin içinde özge yazisi kücük kalmis, palstik ambalaj sanayi iyice kücük kalmis, bene üzerindi biraz oynarsan daha iyi olacak, renklerlede tabi
logo genel olarak güzel gözüküyor ortalamayı doğru yaparsan ve yazıları daha koyu denersen daha belirgin olucaktır diye düşünüyorum.Özge tam ortada ve daha koyu renkte, hemen altına plastik sanayi ltd.şti de sağa dayalı ve onuda üst yazının bir ton açığında yaparsan güzel olur gibi geliyor.Eline sağlık
zemin yazı ve gölgesi genelde mavi tonlar kullanmışsın renklerde değişiklik yap derim biraz daha üzerinde çalış bak ben biraz çalıştım ortaya bu çıktı fikir vermesi açısından