Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo çizimi hakkında yardım istiyorum

stewens

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar elimde bi logo örneği var bana yardım edecek arkadaşlar varmı yapamadım bir türlü

A harfinin kuyruğunu uzatıp dünyanın etrafında döndürüp N harfi ile birleştirmek istiyorum nasıl yapıyoruz söylerseniz çok sevinirim.

jvhlk.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar elimde bi logo örneği var bana yardım edecek arkadaşlar varmı yapamadım bir türlü

A HARFİNİN KUYRUĞUNU UZATIP DÜNYANIN ETRAFINDAN DÖNDÜRÜP N HARFİ İLE BİRLEŞMESİNİ İSTİYORUM NASIL YAPACAM SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

Hangi programları kullanıyorsunuz?

stewens

🌱Yeni Üye🌱
Adobe Illustrator CS3

üstad bi yardımcı olursan çok sevinirim bugün matbaya verecez ne yapmam gerekiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Adobe Illustrator CS3

üstad bi yardımcı olursan çok sevinirim bugün matbaya verecez ne yapmam gerekiyor.

CS3 ve tüm Illustrator'larda kısa yolu (P) olan pen tool' u seçerek, harfiniz de istediğiniz alandan bitimine kadar istediğiniz çizgiyi çizin. Dünya görselinizi mouse sağ klik ile üste alarak (sağ klik > Arrange > Bring to Front ) bu işlemi kolayca yapabilirsiniz.

stewens

🌱Yeni Üye🌱
Üstad seçiyorum ama tıkladığım geri kayboluyor

birde tam istediğim şekil yerine ilginç şekiller veriyor

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Üstad seçiyorum ama tıkladığım geri kayboluyor

birde tam istediğim şekil yerine ilginç şekiller veriyor

Pen tool u seçtiğiniz de bir nokta koyun. İkinci noktayı farklı bir yere koyduktan sonra mouse'u bırakmadan sağa sola çekiştirdiğiniz de istemiş olduğunuz sonuca doğru bir adım atmış olursunuz.

stewens

🌱Yeni Üye🌱
Üstadım noktayı koyuyorum, fakat alakasız şekiller çıkıyor, karşınada koyduğum zaman, benim istediğim A harfinin çubuk boyutunda olan ölçü ile devam etsin tam oval olsun, alakasız şekiller çıkıyor o şekilde, başka bir program varsa onunla yapayım siz ismini verin, yada size göndersem rica ederekten yapma şansınız varmı

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Üstadım noktayı koyuyorum, fakat alakasız şekiller çıkıyor, karşınada koyduğum zaman, benim istediğim A harfinin çubuk boyutunda olan ölçü ile devam etsin tam oval olsun, alakasız şekiller çıkıyor o şekilde, başka bir program varsa onunla yapayım siz ismini verin, yada size göndersem rica ederekten yapma şansınız varmı

Pen tool ilk defa kullanıyorsanız Şu videoyu izleyebilirsiniz.

Eğer ücret karşılığında tasarımcının da emeğinin bedelini ödemeyi istiyorsanız konunuzu İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde açmanız gerekmektedir.

Adobe Illustrator - Pen Tool Kullanımı Hakkında - FoxyUP.com - YouTube

Yunusercin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alakasız şekillerden kastın muhtemelen ona uyguladığın brushes paletindeki şekillerden kaynaklanabilir.Pen tool ile bir çizim yaptıktan sonra Brushes paletinden herhangi bir style uygulayabilirsin..

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Öncelikle adobe illustrator başlangıç derslerini konu alan videoları izleyiniz. Grafikerler.net te bir çok video mevcuttur. Sonra birşeyi uzatıp kısaltmaya kalkışın. Şu an yapmaya çalıştığınız şey, okuma yazma bilmeden roman yazmaya çalışmaktır.