Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo çizmek

böcük öz

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba ,
bir logoyu tekrar çizmem gerek üzerinden giderek çizmeyi düşünüyorum,
hangi programda çizersem daha düzgün ve güzel olur ?

Benzer konular

Arno

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
corell frehand hangisini iyi kullana biliyorsan

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
corelci olarak coreli tavsiye ederim bir reklam tasarımı değişik alanlarda kullanılacağını düşünerekten çalışmalar öyle yapılmalı başarılar

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
corel veya freehand de çizebilirsin photoshop da da tabiki çizilebilir ama bu logonun kullanım yerine gore sıkıntı yaratabilir ve freehand gibi vektorel bir programda çok daha rahat ve detaylı çizebilirsin. tabiiki bu logoya gore de değişebilir logoyu buraya eklersen daha detaylı yardımcı olabiliriz.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ben sana photoshop tavsiye edebilirim arkadaşım

corel veya freehand de çizebilirsin photoshop da da tabiki çizilebilir ama bu logonun kullanım yerine gore sıkıntı yaratabilir ve freehand gibi vektorel bir programda çok daha rahat ve detaylı çizebilirsin. tabiiki bu logoya gore de değişebilir logoyu buraya eklersen daha detaylı yardımcı olabiliriz.

tabiki de vektorel tabanlı programlar kulanmalısınız... (corel, freehand, illustrator) photoshop - px tabanlı program... logo çizimi için uygun değil

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logo vektörel olması gereken bir çalışmadır. En iyi vektörel programda illüstratör'dür

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
corel çalışırsan matbaa da sorun çıkmaz
illustrator de mükemmel ama matbaalar sıkıntılı...

jim_carrey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corelde çalışmaya devam arkadaşlar 10 senedir corel kullanıyorum her konuda bilgiye sahibim bu programda sorularınıza cvp verebilrim..