Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo daki eksikliği söylermisiniz?

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
kaygszgda.jpg

Ne eksik söylermisiniz?

Benzer konular

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Logodaki eksiklik ifade eksikliği. Gıda sektöründen bir firmayı ifade etmiyor çalışmanız. Font seçimi, yanda kullandığınız şekil, renkler vb... İlk bakışta bi lojistik firmasını anımsattı bana mesela.

ukayrak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
KAY bölümünün fontlari acik, GISIZ bölümünün font bosluklari kapali olmus... Logodaki en önemli etkenlerden biri harf bosluklaridir...

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
haklısınız dikkatten kaçmış deneme çalışması zaten düzenleyip tekrar yayınlayacağım teşekkürler.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hatlar ve renkler çok sert üstat. Altta gıda yazmasa kargo veya taşımacılık derdim.
Logo olarak bunu kullanacaksanız bile gıda yazısını başka şekilde ya da logoda hiç kullanmayıp alt tarafa unvan ile kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Bence
1-kaygısız yazısının fontunu tırnaklıdan ziyade daha düzgün ve tombul bir karakter kullanın.
2-Soldaki logo bardağı veya tencereyi andırabilir aslında. ona bir kulp ekleyip kırmızı bölüme de kabarcık falan koyup sıvıymış izlenimi verirseniz daha iyi olur.
Tabii söylediklerim bu logoyu müşteri görmüş ve bunu üzerinden çalışmanızı yapmanızı istemişse.
Kolay gelsin. Başarılar.

bitekno

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hayirli gunler,
" Kir cicekleri " isminde 4-6 yas yetenek gelistirme merkezi aciliyor, logo icin 1 gun kaldigini soylediler, elim ayagima dolasti, fikri olan varsa yardimci olabilir mi?