Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Logodaki eksiklik ifade eksikliği. Gıda sektöründen bir firmayı ifade etmiyor çalışmanız. Font seçimi, yanda kullandığınız şekil, renkler vb... İlk bakışta bi lojistik firmasını anımsattı bana mesela.
Hatlar ve renkler çok sert üstat. Altta gıda yazmasa kargo veya taşımacılık derdim. Logo olarak bunu kullanacaksanız bile gıda yazısını başka şekilde ya da logoda hiç kullanmayıp alt tarafa unvan ile kullanmanızı tavsiye ediyorum. Bence 1-kaygısız yazısının fontunu tırnaklıdan ziyade daha düzgün ve tombul bir karakter kullanın. 2-Soldaki logo bardağı veya tencereyi andırabilir aslında. ona bir kulp ekleyip kırmızı bölüme de kabarcık falan koyup sıvıymış izlenimi verirseniz daha iyi olur. Tabii söylediklerim bu logoyu müşteri görmüş ve bunu üzerinden çalışmanızı yapmanızı istemişse. Kolay gelsin. Başarılar.
Hayirli gunler, " Kir cicekleri " isminde 4-6 yas yetenek gelistirme merkezi aciliyor, logo icin 1 gun kaldigini soylediler, elim ayagima dolasti, fikri olan varsa yardimci olabilir mi?