Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Değerlendirme?

Benzer konular

Humanist2

🌱Yeni Üye🌱
Resimler yüklendi ama başka siteye yönlendiriyor. Kusura bakmayın

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
hocam şöyle bir baktım da pek beyenmedim çok cafcaflı daha sade ve kullanışlı çalışmalar yapsanız renkler özellikle baskıda sıkıntı olur o verdiğiniz efektler ;)

smartdark

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arapça neşr yazısını boşver, türkiyede gereksiz.

en üstteki çalışmadaki harfler MV gibi duruyor, MY olarak düzeltirsen olabilir fakat dini içerikli bir yayınevini çağrıştırmaz.

eğer illa birisini seçeceksek 2. resim en uygunu.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
- 1, 2, 3, 4, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 kesinlikle değil.
- Neşr yazısının gereksizliği konusunda fikir beyan eden arkadaşa kesinlikle katılıyorum.
- Kullandığınız Arap harfi üzerinden yola çıkıp sade ve şık bir sonuç elde edebilirsiniz gibi geliyor bana. Fakat 3 boyut işine girmeyin. Ayrıca ordaki harf "mim" ise ilk bakınca he gibi de duruyor. Belki daha kolay okunabilen bir şekilde yazarsanız daha iyi olur. Ya da ben belki harfleri ayıramıyorum. Siz karar verin.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok dijital olmamış mı sizce de? yayın evi logosuna benzetemedim ben pek. tüm yorumlardan da yola çıkacak olursanız daha sade daha az efektsiz bir logo uygun olacaktır diye düşünüyorum.

Humanist2

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar birde bunu değerlendirebilirmisiniz.Teşekkürler

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Neredeyse hepsi basım aşamasında sorun yaşayacağın tasarımlar bana göre, ama yinede 1 numara RGB olarak gayet başarılı .)