Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Denemem

tasarlayanadam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hangi kursa gittiğini de yazda... Arkadaşlara tavsiye etmeyelim...

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar tüm msjları okudum ve bazı arkadaşların rencide edici içerili cümlelerine rastladım.Unutmayalım ki hiçbirimiz anadan doğma grafiker olmadık.Bir yerlerelere gelebilmek için farklı aşamalardan ve zorluklardan geçmek gerektiğini hepimiz biliyoruz.Bu tarz yorumlar yeni başlayanlar açısından olumsuz etkiler yaratabilir,şevk kırabilir."kursun adını ver de arkadaşlara tavsiye etmeyelim" gibi espiriden uzak saçma laflar yerine hangi hatayı nasıl düzeltebiliriz açısından baksak daha faydalı olacak kanaatindeyim...

Günümüz modern logo anlayışına oldukça uzak bir çalışma aslında ama bazı değişiklerle bunu aşabilirsin.Biraz karışık ve göz yoran bi çalışma olmuş.Font değişikliği,bot ebatları ve şekli konusundaki sadeleştirmeler güzel bi sonuç çıkarabilir belki... kolay gelsin

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) bende derim ki hazirladigin logo concept olarak sektörünü anlatmiyor biraz daha yogunlas bence

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
arkadaşlar tüm msjları okudum ve bazı arkadaşların rencide edici içerili cümlelerine rastladım.Unutmayalım ki hiçbirimiz anadan doğma grafiker olmadık.Bir yerlerelere gelebilmek için farklı aşamalardan ve zorluklardan geçmek gerektiğini hepimiz biliyoruz.Bu tarz yorumlar yeni başlayanlar açısından olumsuz etkiler yaratabilir,şevk kırabilir."kursun adını ver de arkadaşlara tavsiye etmeyelim" gibi espiriden uzak saçma laflar yerine hangi hatayı nasıl düzeltebiliriz açısından baksak daha faydalı olacak kanaatindeyim...

Günümüz modern logo anlayışına oldukça uzak bir çalışma aslında ama bazı değişiklerle bunu aşabilirsin.Biraz karışık ve göz yoran bi çalışma olmuş.Font değişikliği,bot ebatları ve şekli konusundaki sadeleştirmeler güzel bi sonuç çıkarabilir belki... kolay gelsin

Hassasiyetin için teşekkür ederim.

Defalarca tekrar ettiğim ve yinede tekrarlayacağım gerçek forumumuzun eğitim ağırlıklı bir site olduğudur. Bu alanda açtığımız konu kategorileri içinde yayınlanan çalışmaların aracılığıyla, forumu izleyen kullanıcıların konu hakkında bilgilendirilmeleri hedeflenmektedir. Çalışmasını yayınlayan birey kadar, diğer kullanıcılarında bilgilendirilmeye ihtiyacı olduğu varsayımından hareketle, burda eleştirilerin çalışmadan çok bireye yönelmesi beni her zaman rahatsız etmiştir. Çünkü bu çok tehlikeli bir davranıştır, bu tutum çalışmasını yayınlayan arkadaşların cesaretini kıracağı gibi, burada çalışmasını yayınlayıp aydınlanmak isteyen arkadaşlarında cesaretini kıracaktır. Hatta bir daha böyle bir işle uğraşmayı aklından bile geçirmeyecektir. Bilgilendirirken kişisel eleştirilere girip alakasız iğnelemeler ve imalarla kimseye bir şey kazandıramayız.
Eğitimde öğretirken öğrenme diye bir kavram vardır, bu kavram tüm eğitimcileri besleyen bitmez tükenmez bir kaynaktır. Eğer biz herşeyi bildiğimiz gibi bir iddianın arkasına sığınıp, herhangi bir alanda geriden gelen bireylerin eğitimine bir katkıda bulunmuyor, üstüne üstlük bu bireylerin bu alanda söz söyleme hakkının bulunmadığını iddia ediyorsak, doğrumu yapıyoruz diye biraz durup düşünmeliyiz. Bunu yapıyorsak eğer Grafik tasarımın ve Grafikerliğin anlamını bilmiyoruz demektir. Çünkü Grafikerlik bir meslek değil yaşama biçimidir, herkesin mesaisi biter ama Grafikerin mesaisi bitmez, Grafiker uykuya geçmek üzereyken bile üretir, hatta rüyasında bile. Bu işin okulu yaşamdır, yaşamın ta kendisidir.
Burada vereceğimiz bilgiler daha çok esnek ve genel olmalıdır, bireyin ihtiyacı olmayan veya bünyesinin kaldıramayacağı bilgilerin, bireye faydası olmadığı gibi zararıda vardır. Bu nedenlerden ötürü eğer buraya: Ben profesyonelim, grafik tasarımı sadece bu işi bilenler yapar mantığıyla geliyorsanız, hiç eleştiride bulunmayın. Zaten bu açıdan bizim böyle düşünenlere kazandıracağımız birşeyde yok. Böylelerine söyleyeceğimiz tek şey "Gölge etme başka ihsan istemem." dir.

Eğitim insana güvenir, insana yatırım yapar. İnsan o kadar şaşırtıcı bir yaratıktırki, yarın bu arkadaşım karşınıza bir şaheserle çıkarsa sakın şaşırmayın.

derim ben

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaptığınız tüm yorumlar için çok teşekkür ederim.. çok kısa bir zaman önce yaptığım bu denemeye şimdi baktığımda bile, eleştirecek birçok şey görebiliyorum.. bir de sizin gibi tecrübeli gözlerle bakıldığında, durumun vehametini daha iyi anlıyorum :)

bu benim yaptığım ilk şeylerden biri.. bu kadar başındayken mükemmel bir iş çıkarmış olsaydım, tecrübenin, geçirilen zamanın, çalışmanın ve profesyonelliğin ne önemi kalırdı?

yorumlar bana çok şey öğretti ve bu deneme benim için amacına ulaştı.. hepinize tekrar tekrar teşekkürler..

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence o botu kullanmasan yan da daha iyi durcak . kullanacaksan ayrı şeyler denemelisin logonun tümüyle uyumlu değil sanki şu an o bot ters çevir , üste koy , alta koy birşeyler yap işte :)