Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo fiyatı

ewrem87

🌱Yeni Üye🌱
bır logonun fıyatı asagı yukarı ne kadar oluyor.ben bu ıse yenım gırdım sayılır.calıstıgım yerde yapıyorum ama fıyatlarını bılmıyordum sımdı dısarıdan bır ıs aldım logo yapımı ama ne kadar fıyat verecegımı bılemedım yardım edersenız sevınırım.

Benzer konular

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
daha önce forumda bir konu açıldı bununla ilgili
aratırsanız göreceksiniz orda bilgi verdik
umarım işinizi görür

ewrem87

🌱Yeni Üye🌱
ya ben aradım ama bulamadım ne dıye arıyım? logo fıyatı dedım ararken bulamadım ama yardım edebılırmısınız?

karizmatikserseri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
UZUN SÜREDİR LOGO ÇALIŞMALARI İÇERSİNDEYİM PATENT ESTÜTÜSÜNDE ONAYLANIYOR FİYATLAR KONUSUNA GELİNCE KENDİNİZE SABİT BİR FİYAT LİSTESİ OLUŞYURUN ZORLUK VE GÖRSELLİK DERECSİNE VE İSTEĞE BAĞLI OLANLARIN FİYATLARINI YAZIN HER ZAMAN ÇALIŞMANIN TANITIMI NI YAPTIĞINZ KİŞİLERE KENDİ ÇALIŞMALARINIZIDA GÖTÜRÜN BN CD HALİNE GETİRDĞİM YANLIZ PSD DEĞİL jpg larak veriyorum ordan beğendiklerini uyarlıyorum fiyatlara gelince

yaptığım çalışmalrın kalitesi ve verdiğim terin durumuna göredr yapmış olduğunuz logoyu patent altına almak isteyen olursa patent enstütüeünün yasal tüzüğünü bilmelisiniz ve kullanılmamış olduğuna dikkat edin başınız ağrımasın zatem kabulda edilmez şimdiden kolay gelsin