Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Fiyatlandırma ( ACİL)

prograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pro-graf.com
Merhabalar,
Bir okulun logo işini aldım,Okulun Resim Hocasının Çizmiş Olduğu Logoyu Vektörel Olarak Çizmem İsteniyor,Bu İşe Nasıl Fiyatlandırma Vereceğimi Bilemedim,Bana Nasıl Fiyat Vermem Gerektiğini Söylermisiniz. ?

Yapacağım tek iş hocanın çizdiği logoyu bilgisayar ortamında matbaada sorunsuz bir şekilde çıkacak biçimde ayarlamak..

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Çizeceğiniz logonun ne kadar zaman alacağını ve zorluk derecesini bilmeden ücret tespit etmek zor, kaldı ki bilsek yine zor. Emek verecek olan sizsiniz, gönlünüzden ne geçiyorsa karşı tarafla görüşüp tatlıya bağlarsınız :) Neticede çalışılmış bir logoyu vektöre dönüştüreceksiniz, zor olmasa gerek.

prograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pro-graf.com
zor olmasada hazırlanmış bir logoyu çevirmek,işin sıkıntılı yanı matbaaya gircek,okul arması kravat ceketler için vs'de kullanılcak,3-4güne biter muhtemelen...

Respect26

🌱Yeni Üye🌱
3-4 saat diyeceğinize 3-4 gün dediniz galiba :)

Murat Bey,
Takdir edersiniz ki hiç birimiz bu işe anamızın karnında başlamadık.Arkadaşımızın telaşından anladığım kadarıyla bu işe yeni başlamış olmalı.Belkide ilk olarak ücret karşılığında yapacağı bir iştir.Hepimiz şu anki tecrübelerimizle 5 dk. da yapabileceğimiz işler üzerinde günlerce uğraşmadık mı ?

Bende ilk aldığım işte en az arkadaşımız kadar heyecanlıydım.Bırakın fiyat vermeyi kaç günde yetiştirebileceğime dair şüphelerim oluyordu.

Prograf arkadaşımız, bir dahaki sefere bu şekilde aciliyet söz konusu işlerinizde, gizli ise en azından ona benzer bir logoyu örnek göstererek böyle bir logo diye soracak olursanız, eminim ki daha tatmin edici cevaplar alacaksınızdır.

İyi çalışmalar.

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
Murat Bey,
Takdir edersiniz ki hiç birimiz bu işe anamızın karnında başlamadık.Arkadaşımızın telaşından anladığım kadarıyla bu işe yeni başlamış olmalı.Belkide ilk olarak ücret karşılığında yapacağı bir iştir.Hepimiz şu anki tecrübelerimizle 5 dk. da yapabileceğimiz işler üzerinde günlerce uğraşmadık mı ?

Bende ilk aldığım işte en az arkadaşımız kadar heyecanlıydım.Bırakın fiyat vermeyi kaç günde yetiştirebileceğime dair şüphelerim oluyordu.

Prograf arkadaşımız, bir dahaki sefere bu şekilde aciliyet söz konusu işlerinizde, gizli ise en azından ona benzer bir logoyu örnek göstererek böyle bir logo diye soracak olursanız, eminim ki daha tatmin edici cevaplar alacaksınızdır.

İyi çalışmalar.

bişeyler düşünüp sıfırdan yapmakla var olan bişeyi yapmak arasındaki farkı bildiğinizi umuyorum ben bu işe başladığımda ne internet vardı ne tarayıcı yine de bu tarz işler için günlerce uğraşmadık şimdiki zaman teknolojisi bu tarz işleri çok kolaylaştırıyor hiç bir şey bilmeseniz bile internetten nasıl yapıldığı konusunda binlerce paylaşım var
yeni başlayan arkadaşlar bu teknolojiye rağmen 3-4 gün uğraşacaksa bence hiç uğraşmasınlar

garbanzo

🌱Yeni Üye🌱
bişeyler düşünüp sıfırdan yapmakla var olan bişeyi yapmak arasındaki farkı bildiğinizi umuyorum ben bu işe başladığımda ne internet vardı ne tarayıcı yine de bu tarz işler için günlerce uğraşmadık şimdiki zaman teknolojisi bu tarz işleri çok kolaylaştırıyor hiç bir şey bilmeseniz bile internetten nasıl yapıldığı konusunda binlerce paylaşım var
yeni başlayan arkadaşlar bu teknolojiye rağmen 3-4 gün uğraşacaksa bence hiç uğraşmasınlar

Belki arkadaş günde 1 saat zaman ayırabiliyordur.Hevesini kırmayalım.

SeyfiYalcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
S.a arkadaşım bence 100-50 arası birsey makuldur

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
hazır yapılmışı tasarımın üzerinden geçmek ne kadar detaylıda olsa bence fazla para etmez. Edeceği en fazla 50 - 60 TL bana göre. Bu bir logo olduğuna göre 3-4 gün aşırı uzun, sonuçta tabloyu vektöre çevirmiyoruz.

Yunusercin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkesin kendine has bir ücreti vardır.
Birinden ücret istemek yerine kendin fiyat belirlersen daha güzel olacaktır.
Günümüzde her sektörün piyasasını düşüren aç gözlü arkadaşlar sayesinde bugün bir çok kişi emeğinin karşılığını alamıyor.150 tl den aşağı fiyat verme ve işin zorluğuna göre fiyatı yükselt.
Bugün Sıfırdan LOGO tasarımlarında kaç kişi emeğinin karşılığını almakta ? 750 liradan aşağı olmaması gereken Logo tasarımları bugün 10 liraya yapan bile var.Ekmek yediği yere ihanet edenlerin boğazında kalır umarım.Piyasayı bu kadar düşürmeyin..
Saygılar