Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Görüşü...

tertib

🌱Yeni Üye🌱
Sayın arkadaşlar ben tam olarak bi grafiker değilim ama elinden geleni yapmaya çalışırım. mesleğim matbaacılık ve kendi işletmem var yani sadece bilgisayar başında bulunmam imkansız ben boş vakitlerimde bu tür oyalanmalarla vakit geçiriyorum grafiker demek bence uzun düşünen demektir. benim bu boş vaktimde yaptığım kendi iş yerimin logosudur. ve sizin görüşlerinize açık olarak göstermek istedim yalnız çalıntı değildir. :)))):rofl:

i745216_samil-logo.jpg

Benzer konular

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
samımı acıklamanıza gore degerlendırırsek guzel olmus..elınıze saglık

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
elinize sağlık , matba işinde olduğunuza göre büyük ihtimallle corel kullanarak hazırladındı acaba şekilleri kendinizmi tasarladınız ?
elinize sağlık tekrardan

isbasdas

🌱Yeni Üye🌱
bence şamil in "i" sinin noktası google chrome un kine benzemiş , onu farklı bi şekilde yansıtmanızı acizane tavsiye edebilirim.. elinize sağlık.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
biraz sıradan olmamış mı kenarlarını sunum için mi süsledin yoksa logoda o tüyler varmı?
renkler çok soluk daha canlı olabilir.
emeğine sağlık

tertib

🌱Yeni Üye🌱
bence şamil in "i" sinin noktası google chrome un kine benzemiş , onu farklı bi şekilde yansıtmanızı acizane tavsiye edebilirim.. elinize sağlık.

matbaacı olduğum için CMYK renkerli biz hep kullanırız o (i) harfi ondan dolayı konuldu yine açık görünüşüz için tşkler

isbasdas

🌱Yeni Üye🌱
matbaacı olduğum için CMYK renkerli biz hep kullanırız o (i) harfi ondan dolayı konuldu yine açık görünüşüz için tşkler

yok dostum, o fikir güzel de keşke daha farklı bi formda deneseydin.
o renklerde sorun yok, şekil ve duruş itibariyle google chrome un simgesine benzemiş. ondan dediydim. kolay gelsin.:emo1:

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renkler için bir şey demiyeceğim fakat genel olarak düşünce güzel üzerinde biraz daha çalışsanız çok iyi bir logo çıkar.Ne kadar sade o kadar güzel.

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Şamil'in yanındaki yuvarlak simgenin alt bacağı yeşil kısmın dışına taşmış. Tuhaf bir görüntü oluşturuyor orada.
Ya yeşilin üstüne taşıyın ya da biraz daha kısaltın derim ben, görüntü açısından.
Elinize sağlık