Şimdi sayın ne olduğuna karar vermemiş arkadaş. birincisi kurduğunuz cümleleriniz tekrar okumanızda fayda var. sizin cümlenizde yer alan kısmı aynen gözünüzle tekrar görün diye yazıyorum : "bakalım grafikermiyim değilmiyim corel, illustrator, freehand, bunlarında vektör çalışmalarda kullanılacağını çok iyi biliyorum ama siz burada bana yok öle yok böyle bişiler çabalıyorsunuz gerek yok kimsenin mesleğine ve yaptığı işe saygım yok" . Öncelikle madem ki çalışma yapabiliyorsunuz keza ilk mesajınızda yardım talep ediyorsunuz; neden yardım talebinde bulunuyorsunuz ? Gelelim ikincisine kimsenin ingilizcesini düzeltmek gibi bir alışkanlığımız yok ancak Türkçemizin yanlış kullanımına halihazırda ben de karşıyım ve yanlış yazanları düzeltme alışkanlığım var. Dedim ya alışkanlık. O nedenle öncelikle ingilizcede yaptığınız hataları boşverin ama Türkçe kelimelerin yazılışlarına biraz daha dikkatli bakın. Şimdi çalışmalarınıza baktığımda kartvizitler zaten photoshopta yapılmış diye bakarken bu kadar göz içine sokarak bakalım neymişim tavrı ile sunduğunuz çalışmalarda yer alan reklamlarınıza istinaden ( ki bu site içinde reklam içeriği taşıması nedeniyle adres ve iletişim bilgilerinin verilmesinin yasak olup olmadığını incelerseniz iyi olur ) yaptığınız çalışmalardaki internet sitesi adreslerini tarayıcıma yazdığımda karşılaştığım şey böyle bir alan adının yer almadığı idi. yazmışsınız ya bakalım grafiker miyim diye. mesleğimi bu kadar basit görmediğim için size meslektaşım diyemem ve o yüzden benim nazarımda grafiker değilsiniz. diğerleri sizi bu şekilde çağırmaya devam edebilir ya da siz kartvizitinizde böyle yazmaya devam edebilirsiniz. iyi çalışmalar.