Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Hakkında Yardım

halilesen

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Tasarımcı Arkadaşlar Temizlik Şirketi İçin Logo ve Kartvizit Yapıcağım Profesional Photoshop Kullanıcısı Değilim Bana Bir Fikir veya Örnek Çalışma Gösterebilirmisiniz Sizce Nasıl Bir Tema Kullanim?

Benzer konular

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
Merhaba Tasarımcı Arkadaşlar Temizlik Şirketi İçin Logo ve Kartvizit Yapıcağım Profesional Photoshop Kullanıcısı Değilim Bana Bir Fikir veya Örnek Çalışma Gösterebilirmisiniz Sizce Nasıl Bir Tema Kullanim?

1- profesional değil profesyonel
2- profesyonel photoshop kullanamıyorsun ama meslek bölümünde grafiker yazıyor. senin bizim yaptığımız mesleğe saygın yok mu? bu durumda kendine nasıl grafiker diyebiliyorsun?
3- kartvizit için vektörel program kullanmalısın photoshop değil. kartvizitte resim varsa ki önermem onları photoshop da düzenlemelisin sadece.
4- forumda veya google da kartvizit örnekleri diye aratırsan binlerce çıkar. işin kolayına kaçma

halilesen

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle İnilizceyi Sizden Öğrenmiyeceğim

Merhaba Profesyonelin ingilizcesini sizden öğrenmiyeceğim ve sadece ben bir bakış açısı istedim ve yaptığım çalışmaları burada paylaşabilirim bakalım grafikermiyim değilmiyim corel, illustrator, freehand, bunlarında vektör çalışmalarda kullanılacağını çok iyi biliyorum ama siz burada bana yok öle yok böyle bişiler çabalıyorsunuz gerek yok kimsenin mesleğine ve yaptığı işe saygım yok kabataş setüstü pronet web & grafik tasarım buyrun beklerim çayımı içmeye no 33/A kabataş

Uploaded with ImageShack.us

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şimdi sayın ne olduğuna karar vermemiş arkadaş. birincisi kurduğunuz cümleleriniz tekrar okumanızda fayda var. sizin cümlenizde yer alan kısmı aynen gözünüzle tekrar görün diye yazıyorum : "bakalım grafikermiyim değilmiyim corel, illustrator, freehand, bunlarında vektör çalışmalarda kullanılacağını çok iyi biliyorum ama siz burada bana yok öle yok böyle bişiler çabalıyorsunuz gerek yok kimsenin mesleğine ve yaptığı işe saygım yok" . Öncelikle madem ki çalışma yapabiliyorsunuz keza ilk mesajınızda yardım talep ediyorsunuz; neden yardım talebinde bulunuyorsunuz ? Gelelim ikincisine kimsenin ingilizcesini düzeltmek gibi bir alışkanlığımız yok ancak Türkçemizin yanlış kullanımına halihazırda ben de karşıyım ve yanlış yazanları düzeltme alışkanlığım var. Dedim ya alışkanlık. O nedenle öncelikle ingilizcede yaptığınız hataları boşverin ama Türkçe kelimelerin yazılışlarına biraz daha dikkatli bakın. Şimdi çalışmalarınıza baktığımda kartvizitler zaten photoshopta yapılmış diye bakarken bu kadar göz içine sokarak bakalım neymişim tavrı ile sunduğunuz çalışmalarda yer alan reklamlarınıza istinaden ( ki bu site içinde reklam içeriği taşıması nedeniyle adres ve iletişim bilgilerinin verilmesinin yasak olup olmadığını incelerseniz iyi olur ) yaptığınız çalışmalardaki internet sitesi adreslerini tarayıcıma yazdığımda karşılaştığım şey böyle bir alan adının yer almadığı idi. yazmışsınız ya bakalım grafiker miyim diye. mesleğimi bu kadar basit görmediğim için size meslektaşım diyemem ve o yüzden benim nazarımda grafiker değilsiniz. diğerleri sizi bu şekilde çağırmaya devam edebilir ya da siz kartvizitinizde böyle yazmaya devam edebilirsiniz. iyi çalışmalar.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence daha fazla paylaşmayın içimiz kaldırmayacak. Çalışmalarına iyi kötü diyemem. Çünkü hiç biri grafik tasarım çalışması değil. Ben bu tür işlere söyle isim veriyorum. "Fotoşapımı (böyle deyince daha artistik oluyor) açarım efektimi de veririm kendime de grafiker derim abeyy" çalışmaları.

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
hımm internet site adreslerinin ikisi de yok bu biiiir,
arkadaşlara çok katıldım ki normalde sert üslubu sevmem ama sizin tavrınıza istinaden onayladım bu ikiiii,
bu arada yukarıdakileri yapacak kadar foto şop öğrenmek isteyen kişilere 12 dakikalık ücretsiz ders verilir hemde internet üzerinden...

bozkırbey

🌱Yeni Üye🌱
hata yapmak insana mahsustur düzeltilince teşekkür etmek gerekir kabalık etmek gerekmez Türkçemiz konusunda ben de hassasım bu yüzden Türkçe koonuşurken ingilizce gibi kullanılması herşeyden önce dilimize saygısızlıktır

A.Volkan ÖZER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"Fotoşapımı (böyle deyince daha artistik oluyor) açarım efektimi de veririm kendime de grafiker derim abeyy" Ben aynen böyle derim şahsen. Ankarada ulus matbaalarına git 5 tl ye kartvizit tasarlayan elemanlar var ordakiler burada "ben grafikerim zottiri üniversitesinin grafiker zontalığı mezunuyum" diye ortalıkda dolaşanlara 10 çeker ... 1 yıldır girmiyorum. Hala aynı muhabbetler. Tamam anladık grafikersiniz, 2 senelik üniversitesini okudunuz.
Yardım edin bir de işe yarayın internetin amacı bu bastıramadığınız egonuzu tatmin etmenin yolu değil...

pianoforte

🌱Yeni Üye🌱
Ben grafiker değilim, müzisyenim ama aynı zamanda da bir tasarım hastasıyım. Çok büyük bir zevkle yapıyorum ne yapıyorsam... Bu yazdıklarınızı okuduktan sonra iyiki de grafiker olmamışım diyesim geldi... Yardım isteyene böyle mi cevap verilir?

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben grafiker değilim, müzisyenim ama aynı zamanda da bir tasarım hastasıyım. Çok büyük bir zevkle yapıyorum ne yapıyorsam... Bu yazdıklarınızı okuduktan sonra iyiki de grafiker olmamışım diyesim geldi... Yardım isteyene böyle mi cevap verilir?

Hanfendi arkadaşın yazısını ve diğer yazıları tekrar okursanız sonuçtan şöyle birşey çıkıyor. Sizin alanınızdan örnek veriyorum.

Keman çalmayı bilmiyorum notada bilmiyorum. Şarkı söyleyemem. Ama arada sırada kemandan garip sesler çıkartabiliyorum. Tüm bunlara rağmen Kendi müzikevimi kurdum. Müzik piyasasına bomba gibi girdim. Yani çok iyi müzisyenim.
Ama birşey soracam acaba kemandaki teller ne işe yarıyordu?

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
"Fotoşapımı (böyle deyince daha artistik oluyor) açarım efektimi de veririm kendime de grafiker derim abeyy" Ben aynen böyle derim şahsen. Ankarada ulus matbaalarına git 5 tl ye kartvizit tasarlayan elemanlar var ordakiler burada "ben grafikerim zottiri üniversitesinin grafiker zontalığı mezunuyum" diye ortalıkda dolaşanlara 10 çeker ... 1 yıldır girmiyorum. Hala aynı muhabbetler. Tamam anladık grafikersiniz, 2 senelik üniversitesini okudunuz.
Yardım edin bir de işe yarayın internetin amacı bu bastıramadığınız egonuzu tatmin etmenin yolu değil...

Senin tarifindeki adam başka yerde çalışmaz zaten anca 5 Tl ye kartvizit yapar. 5 Tl'ye kartvizit yapmakta o adamlar 10 çeker eminim ama bir tane konsept oluşturamaz layıkiyle bir tane logo yapamaz.

Sizde eğitimlisiniz eğitimi ciddiye alın. Aklı, hayali, soyut değerleri, marka ve tasarım değerini hala okumuş arkadaşlarımızın bile anlamamış olması beni üzüyor doğrusu. Kaldıki ben de alaylıyım. Ama haddimi bilirim işimi ciddiye alırım. Okulunu okuyana saygı gösteririm onun yanında tasarımcıyım demem ayıp olur.

A.Volkan ÖZER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Senin tarifindeki adam başka yerde çalışmaz zaten anca 5 Tl ye kartvizit yapar. 5 Tl'ye kartvizit yapmakta o adamlar 10 çeker eminim ama bir tane konsept oluşturamaz layıkiyle bir tane logo yapamaz.

Sizde eğitimlisiniz eğitimi ciddiye alın. Aklı, hayali, soyut değerleri, marka ve tasarım değerini hala okumuş arkadaşlarımızın bile anlamamış olması beni üzüyor doğrusu. Kaldıki ben de alaylıyım. Ama haddimi bilirim işimi ciddiye alırım. Okulunu okuyana saygı gösteririm onun yanında tasarımcıyım demem ayıp olur.

Bende demem yani adam oturmuş bu işle uğraşıyorsa hakkını veriyorsa ki burda 5000 tane referans varsa arasında 10 15 kişi var ki gerçekten işlerini çok iyi yapan onlara sözüm yok.

Ama şunu herkes bilecek öyle evinde oturup FREELANCER diye takılmakla iş hayatına girilmez bu işler öğrenilmez. Bunu burdaki çoğu arkadaş hala kavrayamamış. Eğer biliyorsanız paylaşın birşeyi bizi elin gavurlarıyla muhattab etmeyin. Aynı şekilde bir yardıma ihtiyacınız olduğunda da ben size bildiğim kadar cevabını veririm.