Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo hakkında Yardım

TAHAAA^^

🌱Yeni Üye🌱

Ben Adobe photoshop Cs 5 kullanıyorum ve futbol takımı logoları yapmaya çalışıyorum .Tabi yapabildiğim kadar.Ve bunu geliştirmek istiyorum yani sadece futbol logoları alanında .

Bana yardım edebilecek olan var mı acaba bu futbol logosu hakkında dersleri bana temin edebilir misiniz yada siz yardım ede bilir misiniz ?

Yardım ederseniz çok mutlu olurum ayrıca foruma yeni katıldım inş.daha çok vakit geçirip sizin tecrübelerinizden yararlanıcam.Saygılar Taha:alkis::iloveyou:​

Benzer konular

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
mesela photoshop bilginiz orta derece de olsa logo yapabileceğinize inanıyorum...
Logo örneklerine bakmanızı tavsiye ederim...Logo yapımı için ders verilebileceğini sanmıyorum.Hayal gücünüz varsa logo yapmak zor gelmez.
aklınızdan nasıl bir logo yapmalıyım diye düşünmelisiniz? Bu logo bu spor takımını temsil eder mi ? Bu logo da hangi renkleri kullanmalıyım? gibisinden sorular sormalısınız kendinize ve aldığınız cevapları somutlaştırarak en iyi şekilde logoyu orta çıkarmaya çalışmalı....
kolay gelsin...

TAHAAA^^

🌱Yeni Üye🌱
Ben logoyu basit olarak nasıl yapacağımı biliyorum ama bu logoyu çok daha iyi efekt olsun yansıma olsun arka plan olsun gölgeler olsun bunları yapmak için yardıma ihtiyacım var mesela ben cs3 kullanıyordum ama sildim cs 5 i dün bu konuyu yazmadan önce indirdim ama sorunla karşılaştım. cs5 full arıyorum ama bulamıyorum sizce hangisini kullanıyım bunun tek linkini temin etme şansınız var mı acaba ?

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Ben logoyu basit olarak nasıl yapacağımı biliyorum ama bu logoyu çok daha iyi efekt olsun yansıma olsun arka plan olsun gölgeler olsun bunları yapmak için yardıma ihtiyacım var mesela ben cs3 kullanıyordum ama sildim cs 5 i dün bu konuyu yazmadan önce indirdim ama sorunla karşılaştım. cs5 full arıyorum ama bulamıyorum sizce hangisini kullanıyım bunun tek linkini temin etme şansınız var mı acaba ?

photoshop firması olan adobenin kendi sitesi olan adobe.comdan yükleyebilirsiniz...
crack,yamayla da süresiz kullanım haline getirebilirsiniz...
Aradığınız; gölgelendirme, efektlerde forumda mevcut arama yaparak bulabilirsiniz...

TAHAAA^^

🌱Yeni Üye🌱
photoshop firması olan adobenin kendi sitesi olan adobe.comdan yükleyebilirsiniz...
crack,yamayla da süresiz kullanım haline getirebilirsiniz...
Aradığınız; gölgelendirme, efektlerde forumda mevcut arama yaparak bulabilirsiniz...

aradım sitesinde ama sanırım paralı .acaba link verme şansınız var mı

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
++++++++++++++++++++++

Yaptığınız kural ihlalidir. ( Flood)
Kuralları gözden geçirin lütfen.

Ayrıca neden ısrarla logolarda efekt, yansıma ve gölgelendirme kullanmak istiyorsunuz. Uygulanacak olan bir logoda bunların sorun yaşatacağını hesapladınız mı ?

MeDxxCeZir

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Ben Adobe photoshop Cs 5 kullanıyorum ve futbol takımı logoları yapmaya çalışıyorum .Tabi yapabildiğim kadar.Ve bunu geliştirmek istiyorum yani sadece futbol logoları alanında .

Bana yardım edebilecek olan var mı acaba bu futbol logosu hakkında dersleri bana temin edebilir misiniz yada siz yardım ede bilir misiniz ?

Yardım ederseniz çok mutlu olurum ayrıca foruma yeni katıldım inş.daha çok vakit geçirip sizin tecrübelerinizden yararlanıcam.Saygılar Taha:alkis::iloveyou:​

Arkadasım logo yapıcaksan photoshopta yapmanı önermem.Vektörel olarak çizim yapabilecegin en iyi program bence "Adobe Illustrator" .Photoshopta mesela yapıyosun büyütmen gerekti.Büyütemessin çünkü pixel tabanlı bir program.Yani fotograflar icin genelde.Ama "Adobe Illustrator" de yaptıgın bir çalısma vektörel oldugundan istedigin boyuta ulastırabilirsin.

Kolay gelsin.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
aradım sitesinde ama sanırım paralı .acaba link verme şansınız var mı

sanırım bir önceki mesajım iyi anlaşılmadı... Adobe.com sitesinden 30 günlük deneme sürümünü indirerek, warez paylaşım yapan sitelerde paylaşılan crack ile sürümü süresiz hale çevirebilirsiniz...Tabi ki adobe.com ürettiğini paralı satar, emek değersiz mi ki ...:)