Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo icin yardim Lütfen

Türk82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
100djhzk4cs6r.gif

Arkadaslar bana bu Logo lazim. Büyük boy olarak tabiki.
Bana yardimci olabilirseniz cok memnun olurum. Cizim elimden gelmiyor cizim olarak da olabilir.

Saygilar Selamlar.

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu logo dediğiniz şeyi çizmek (en acemi grafiker için bile) burada başlık açıp mesaj yazmaktan daha az zaman alır...

Türk82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Erkal kardes dogrudur! Fakat ben bu konuda daha acemi sayilirim :) Aslen Fotografciyim grafik konusunda kendimi gelistirmek istiyorum o zamana kadar sizin gibi degerli arkdaslardan yardim istiyorum. En kisa zamanda bende insallah burada yardimci olurum.

Türk82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bana yardimci olabilecek Arkadas yokmu? Lütfen yardimci olursaniz sevinirim.

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu cızım kolay ama nıye adı yardım olsun..kucuk bır hedıye karsılıgı olabılır..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Türk82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hediye derken? Yardim istedim illaki bir karsiligi mi olmasi gerekiyor? Burada nede olsa hersey karsilikli degilmi? Benimde elbette yardimci olabilecegim konular vardir.

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sayın Türk82,

Yardımlaşmak güzeldir, haklısınız. Ama sizin istediğiniz şey "yardım" değil, "iş" kategorisine giriyor.

Buradaki insanların çoğu grafiker ve o kişiler grafik tasarımı para kazanmak için yapıyorlar, siz şimdi tutup da bana bunu çizin arkadaşlar derseniz buradaki insanlar size belli bir zaman ayıracaklar bir emek harcayacaklar; az bile olsa...

Ama siz "Bunu ne şekilde çizebilirim? Bana yol gösterir misiniz?" derseniz, işte bu yardım konusuna girer. Zaten o durumda da herkes size yardımcı olmaya çalışır.

Umarım yukarıdaki açıklamalarım sizi üzmez, yalnızca durumu izah etmek istedim.
İyi çalışmalar dilerim.

Türk82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
h6soft, kirilmadim hatta izah etmis oldugunuz gibi sanirim ben düsüncesi bir sekilde istekde bulundum. Dediginiz gibi bana bir yol gösteren gerek bu konuda bunu nasil cizebilir hangi program ile bunu becere bilirim ? Umarim yol gösteren olur :)
Saygilar Selamlar.

theraflu

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba benim bir sorum olucaktı
RTx9o.jpg
bu logonun photoshop ta yazısını değiştirmek istiyorum çınarlı mezunları derneği yerine çınarlı elektrik elektronik derneği mezunları yazmaya çalışıyotum ama birtürlü beceremedim yardımcı olursanız sevinirim..

Türk82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
göstermis oldugum Logoyu nasil ve hangi program ile cize bilirim arkadaslar? Yardim konusunda baya bir zayif görüyorum forumu!

HANZALA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili Türk, madem balık tutmayı da öğretmeye üşeniyoruz -ki bu burada pek de olacak bir şey değil, zira FreeHand'i mi öğretsek, yoksa illustratörü mü? desem bile 2dk.'da öğretilecek bir şey de değil- bu aralar müsaittim sizin derdinize bir el atayım dedim. Belki bazı arkadaşlar kızacaktır ama ben yine de 2 gündür dert yanmnıza dayanamadım. Buyrun indirin, güle güle kullanın. Zipli dosyada Freehand 10, Ai ve PDF formatlarında kayıtlıdır.

https://rapidshare.com/files/457598613/turk82.zip
Sevgiler...

Türk82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hanzala kardesim sana cok ama cok tesekkür ederim.
Fakat senin bana yollamis oldugunu acamiyorum pdf dosyasini hic acamiyorum daha dogrusu okuyamiyor neden acaba ? PSD olarak yollaman mümkün mü? Tesekkür ederim.

Bu konuyu hemen ögrenebilecek gibi degilim. Ben illustratörü ögrenmek istiyorum daha cok bunu da zamanla ögrenecegim insallah.

Son düzenleme:

zyprexa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çizimleri nasıl yapyığınızı videolu ya da resimli ders olarak da koyabilseydiniz çok süper olurdu.

Türk82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hanzala kardesim cok ama cok tesekkür ederim gercekten süpersin! Allah Razi Olsun. Zyprexa arkadasin da sordugu gibi bu cizimi örnek olarak nasil yaptigini videolu veya resimli bir sekilde anlatman mümkün mü kardes? Bizde biraz ögrenip görmüs olurduk.

Saygilar Selamlar

ercanarslans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kaplumbagagrup.com
oğlum aç googleyi çal ordan burdan çiz üstünden. onu da yapamıyorsan aç adıbe iliustaratoru resmi çizime cevir yap oyna üzerinde..