Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet grafik öğrencisisiniz bunu öğretmeninizmi istedi eğer öyleyse kendi yapacağım logo ile daha çok gururlanırım ne olursa olsun bu bölümü seçtiyseniz kötü olarak düşüncesi ile değil bence siz yapmalısınız kendinizi heveslendirmelisiniz düşünsenize yılllar geçti sizde grafik tasrım ofisi kurdunuz veya birinin yanında çalışıyorsunuz buraya arkadaşlar şöyle logoya ihtiyacım oldu yapar mısınız? mı demek kolay senin yapmanmı kolay böyle mesajlar görünce mesleğimi ucuz hissediyorum masa başında ter döktüğüm saatlerim beni acıtıyor lütfen mesleğimizi benimseyelim rica ediyorum sakın beni yanlış anlamayınız yorum yaptığım bütün mesajlarıma bakabilirsiniz kimseyi kırmak değildir niyetim ama bu yoldaysanız bunu yapmalısınız. kolay gelsin hayırlı günler.
kırılmasın lütfen eminim çanakkalede bir sürü grafik tasarım ofisi vardır çanakkkalede bulunmadığım için bilemiyorum elbette nete yazsam birsürü çıkacağından eminim ama gidin birtanesine bakın beim mesleğim ne mezun olduğumda ne ile karşılaşırım logo yapılırken ilk ne aşamalar olur bir fikriniz olsun ayrıca bunda öğretmeninizde hoşlanır sizle ister istemez daha çok ilgilenir bu sizin elinizde hepte değerli öğretmenlerimize bağlamayalım tamammı sevgili kardeşim ilk önce şu kabuğundan çık seni daha çooooooook zorluklar bekliyor bu ilgilenmiyor olayından dahada zor zorluklar hadi kolay gelsin bakalım.