| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| | Oyunforumunuz.com Logo İstek. | Logo İstek | 1 | 1K | |
| M | Logo İstek. GB | Logo Tasarımları | 17 | 3K | |
| | SiberErgenekon.net Siber Ergenekon Hack Team Logo istek. | Logo İstek | 0 | 2K | |
| I | Hacı hasan oğulları logosu istek... | Logo İstek | 5 | 3K | |
| | logo istek... Digiturk yeni logosu | Logo İstek | 3 | 2K | |
| D | logo istek......? | Logo İstek | 0 | 916 | |
| | ISO logo istek... | Logo Tasarımları | 6 | 1K | |
| | Arkadaşlar Logo Çalışması ve Logo İstek. | Logo Tasarımları | 6 | 3K |
Dergah Açılmıyor. Logo İStek Bölümünde Ne İsteyebilirim Ki Başka.
evet grafik öğrencisisiniz bunu öğretmeninizmi istedi eğer öyleyse kendi yapacağım logo ile daha çok gururlanırım ne olursa olsun bu bölümü seçtiyseniz kötü olarak düşüncesi ile değil bence siz yapmalısınız kendinizi heveslendirmelisiniz düşünsenize yılllar geçti sizde grafik tasrım ofisi kurdunuz veya birinin yanında çalışıyorsunuz buraya arkadaşlar şöyle logoya ihtiyacım oldu yapar mısınız? mı demek kolay senin yapmanmı kolay böyle mesajlar görünce mesleğimi ucuz hissediyorum masa başında ter döktüğüm saatlerim beni acıtıyor lütfen mesleğimizi benimseyelim rica ediyorum sakın beni yanlış anlamayınız yorum yaptığım bütün mesajlarıma bakabilirsiniz kimseyi kırmak değildir niyetim ama bu yoldaysanız bunu yapmalısınız. kolay gelsin hayırlı günler.Herkese Merhabalar,
Çalışmalarımda Kullanmak İçin zgR Adında Bir Logo İstiyorum Yapabilecek Olan Varmı Acaba.
Tabiki de Öyle Ama Bir Ders İsteğinde Bulunduğumuz Zaman Bile Kimse İlgilenmiyor. Bizimde Çalışma Öğrenme Azmimizi Kıran Bu.
........ boşuna dil dökmüşüm desene.......(((((Ama Şöyle Bir Yanlış Anlaşılma Oldu GalibaMeleği Bölümüne Öğrenci(Grafiker) Yapmıştımda. Öğrenciyim Ama Sanat Okulu Okumuyorum.