Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

LOGO Nasıl sizce

scarfshawl

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar avatarıma yüklediğim logo nasıl sizce? Fikirlerinize ihtiyacım var :)

imagelf1.jpg

Benzer konular

IV.Murat

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk defa böyle bi mesaj görüyorum bu formda... Başlıkta konuyla alakalı değil.
Zahmet olmazsa avatarının daha büyük halini forma yüklersen bi fikrimiz olur.

hulya7

🌱Yeni Üye🌱
biraz karikatür gıbı olmus ajans logoları bıraz daha goze hos gozukmelıdır guzel logo ama ajans ıcın bıraz hafıf kalmıs

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
hımmm. fikir güzel aslında, işçilik üzerinde belki çalışılabilir. ve bence biraz renk kullan.ajans olsuğunu kullandığın renklerlede belirt.

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Düşünce güzel uygulama eksik biraz daha emek sarfet bence madem ki ajanssın daha ağır bişi olsun derim ben

ultraslan****

🌱Yeni Üye🌱
vallahi ilk bakışta sanki bi gözlükçü firmasının logosu sandım... iyi bir düşünce ama sen onu tekte kullanıcaksın logoyu o zaman sorun yaşarsın.... tek kullandığın zaman altında açıklaması olmadığı zaman sana bir ajanssı andırıyosa işte sen bir logon bir markan olmuş demektir... bence zayıf kalmıs.... (fikir iyi) biraz daha geliştir açıklama vermeden..... yinede ellerine sağlık kardeşim... :)

memphis_1980

🌱Yeni Üye🌱
siyah ve beyaz renk kullanımı güzel olmuş...

arkadaşlar avatarıma yüklediğim logo nasıl sizce? Fikirlerinize ihtiyacım var :)

kardeş, bence logo çok güzel olmuş... diğer arkadaşlar renk kullansan daha iyi olur diyorlar ama, siyah ve beyaz her zaman kalıcı olur diye düşünüyorum... emeğine sağlık. iyi çalışmalar.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
abi :) yazıyı bıraz daha benımsetmen gereklı bence içine koydugun noktalar güzelde daha çok gözle alakalı gıbı gözukuo i nin noktasınıda o noktalardan yaparsan guzel olur onsan sonra noktaları birleştirmeye çalış bişeyler yap biraz uğraş... ;)

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
ajans olanlara böyle bakkal olanlara böyle bi logo diye bişey yok, ayrıca göz esprisi çok iyi, bi ajans bunu çok iyi kullanabilir, bunun üzerinden çok güzel fikirler çıkabilir, renk konusua gelince siyah olamısnda hiç sakınca yok, ellerine sağlık

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
a ve b harflerinin içindeki noktaların konumu değişirse nasıl olur diye düşündümde fenada durmayacak gibi görünüyor. renk uyumu güzel karakterleride güzel oluştumuşsun. biraz daha estetikleştirmek iyi olur bence.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
sana şunu söyleyebilirim tek kelimeyle çok başarılı bir logo. akılda kalıcılığı varmı var fikir güzel çünkü. leke değeri okunaklımı okunaklı. negatifte de pozitiftede çok rahat okunur. ayrıca bir kampanyaya göre gerktiğinde renksel dizayn isterse renk vermeyede çok müsayit. bir ajans logosu için ideal çünkü bir esprisi var. ( birde sana şunu söyleyeyim benim grafik işlerini öğrendiğim adam bu logonu gördü burda ve oda çok beğendi. ve dediğim bu adam piyasaya alternatif logo üretmeyen birisi tek logo tek sunumda satış yapan bir tasarımcı) logon çok güzel kardeş eline sağlık

sibcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet logon güzel olmuş ama piyasada bu logodan oldukca var en azından benim bildiğim 3 tane var bir tanesi abi abiye kıyafet mağazası ve logon aynı tek fark ortadaki noktalar o mağaza logosunda yok üzgünüm biraz acımasızca oldu ama burada gerçekleri paylaşıyoruz dimi emeğine sağlık arkadaşım başarının devamını dilerim

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
fikir süper fakat siyahın üzerinde hoş durmuş eline sağlık

yanaro

🌱Yeni Üye🌱
evet logon güzel olmuş ama piyasada bu logodan oldukca var en azından benim bildiğim 3 tane var bir tanesi abi abiye kıyafet mağazası ve logon aynı tek fark ortadaki noktalar o mağaza logosunda yok üzgünüm biraz acımasızca oldu ama burada gerçekleri paylaşıyoruz dimi emeğine sağlık arkadaşım başarının devamını dilerim

ya şimdi abi diye bi logo var diye abi yazısını başkası kullanamazmı bence gayet güzel olmuş sadece o noktalar logoyu biraz çocuksulaştırmış gibi duruyor noktalar üzerinde çalışılabilir değişik şekiller vs.. başarılar

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
hahahahahaha:))) evet super bir fikir kendi avatr burda tartışmak:))))) tbr

yirmi5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dalga geçme kasta095 napmışki çocuk :D
iyi olmuş bilader sen kaile alma :O

saziye

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iki renk kullansan bence daha güzel olacak ultraslan' a katılıyorum ilk bakışta bende gözlük firması sandım
bence noklarla biraz oynamalısın ama siyahtan vazgeçme siyah her zaman dikkat çeker
eline sağlık

harun_asa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fena değil ama bu logonun olması için bir şey eksik ama ne olduğunu tam bende bilemedim, logonun üzerinde oynayarken daha güzel bir şey çıkarta bilirsin belki...