Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

botan47

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tori.com.tr
merhaba arkadaşlar bilgisayar firması için logo toridağlık anlamına geliyo onunla ilgili bişi olursa sevinirim alttaki logoya benzer onuda kullanabilirsiniz. şimdiden teşekkürler

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
merhaba arkadaşlar bilgisayar firması için logo toridağlık anlamına geliyo onunla ilgili bişi olursa sevinirim alttaki logoya benzer onuda kullanabilirsiniz. şimdiden teşekkürler

arkadaşım burada kimse özel olarak logo çizmiyo kimseye.sen resmen sipariş vermişsin :) dün gecede bir arkadaş aynı şekilde sipariş geçmiçti.

volkanyilmaz

🌱Yeni Üye🌱
/!\ ACİL /!\ LOGO okul için pls...

Arkadaşlar Logo istek bölümünü gördüm... Okulumuzda logo seçilecek...
Bir yardım etseniz... Çok güsel olur...

Bilgiler ;

Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi
Kısaltma ; H.G
Kuruluş : 2008
Kocaeli veya İZMİT yazarsınız... Logo durumuna göre...

SPOR la ilgili olduğu için Futbol,Basketbol,Valeybol gibi resimler bulunabilir içinde....

ARKADAŞLARIM ABİLERİM YAPARSANIZ ÇOK AMA ÇOK SEVİNİRİM...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
:iloveyou:

hakan9292

🏅Acemi Tasarımcı🏅
/!\ ACİL /!\ LOGO okul için pls...

Arkadaşlar Logo istek bölümünü gördüm... Okulumuzda logo seçilecek...
Bir yardım etseniz... Çok güsel olur...

Bilgiler ;

Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi
Kısaltma ; H.G
Kuruluş : 2008
Kocaeli veya İZMİT yazarsınız... Logo durumuna göre...

SPOR la ilgili olduğu için Futbol,Basketbol,Valeybol gibi resimler bulunabilir içinde....

ARKADAŞLARIM ABİLERİM YAPARSANIZ ÇOK AMA ÇOK SEVİNİRİM...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
:iloveyou:

Bu arkadaş logo istemiş acaba yapar mısınız ? Ben denedim fakat olmadı...:angel::angel:

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Forum kurallarını okur musunuz?

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
30-) Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.

* Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
* Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
* Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

skyliner

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama oldukça renkli bir içeriğe sahip olduğunu görüyorum, bir tekstil şirketi için logoya ihtiyacım var, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Şirket Rexton marka aracın R harfini istiyor ama bulamadım.

İlginize şimdiden teşekkürler,

petkom

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar uzun zamndır bir logo yapmaya çalışıyorum fakat bir türtü içime sinmiyor
yaptıklarım fotoğrafçılık yapıyorum stüdyo cevat olarak bir logo istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
slm arkadaşlar uzun zamndır bir logo yapmaya çalışıyorum fakat bir türtü içime sinmiyor
yaptıklarım fotoğrafçılık yapıyorum stüdyo cevat olarak bir logo istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

30-) Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.

- Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
- Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
- Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın

Son düzenleme:

by_elbruz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar elinde ankara etimesgut belediyesinin vector logosu olan var mı?? acil lazım zaman kısıtlı olmasa çizilecekti ama kısıtlı zaman var yardımcı olursanız sevinirim...

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar elinde ankara etimesgut belediyesinin vector logosu olan var mı?? acil lazım zaman kısıtlı olmasa çizilecekti ama kısıtlı zaman var yardımcı olursanız sevinirim...

elinde belediye logosunun font´u varmi varsa buraya yükle yada pm at ben cizdim tek font eksik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...