Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba bir pastaneye logo tasarımı yapmam lazım ama malum pastaneci biraz titiz ne yaptıysak beğenmedi varmı ilginç bir şeyler paylaşırsanız sevinirim
slm arkadaşlar bana corel 11 de hazırlanmış osmanlı motifleri gerekiyor.bulduklarım bir işe yaramıyor bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok sağolun.
belki biraz bencilce olacak bu ilk mesajım ve ilk mesajdan istekte bulunuyorum öncelikle bir af diliyorum ve yardımcı olabilecek arkadaşlardan ricam şudur;
yuki , yellowrock , çelik motor , motoran , sukida , TVS bunlar motosiklet üretici firmaları ve bana acilen bunların logoları lazım... şimdiden teşekkürler
slm sevgili arkadaslar acil euro 2008 logosuna ihtiyacım var nerden bulabilirim yardımcı olursanız memnun olurum ayrıca aranıza yeni katıldım umarım tanışır kaynaşırız ilerde
Arkadaşlar Bana Bir Logo Lazım ama saksıyı çalıştırıp nasıl bişey yapacağımı çözemedim ban yardım edermisiniz "EBELİ BÖREK EVİ" bu isimle alakalı bir logo örnek olarak bir iki fikişr sunarsanız ben geliştirebilirim