Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaslar forumdada arattım ama bulamadım banada antalya serviscilerodasının ve antalya minibüscüler odasının logoları lazım yardımcı olursanız sevinirim...
Userbar rica edecektim . Userbar boyutunda tabi , soldan hepsi grubunun bir resmi yukarı aşağıya doğru kayıcak , sağda ise hepsifan.biz yazıcak . Çizgiler olucak tabi . Pembe renk ağırlıklı bişi olucak şimdiden çok teşekkürler .
merhabalar arkadaşlar bu formu bilmiyodumben daha doğrusu hiç takılmazdım böle yerlere ama abim önerdi vallahi süper bi yermiş abimde üye zaten bende aranıza geldim kabul ederseniz eğer tabi
buhara pastenesi bir loog lazım bana şöyle kale gibi bir şeyin arkaından ışık parlayacak buhara biraz büyük pastane altına yazılacak yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürkler
buhara pastenesi bir loog lazım bana şöyle kale gibi bir şeyin arkaından ışık parlayacak buhara biraz büyük pastane altına yazılacak yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürkler
selamın aleykum benim grafik animasyon dersim için acele logo hazırlamam gerek gümüş hane üniversitesi için afiş ve el broşurude dediler acil yardım son 4 günüm kaldı
Arkadaşlar 5-10 yaş çocuklar için bir site hazırlıyorum ( öğretmenim) ancak güzel bir logo lazım elimde bir kaç tane yabancı sitelerden bulduğum free logo örneği var ancak bunu düzenleyecek yeteneğe sahip değilim yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.