Neler yeni
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pilipis

🌱Yeni Üye🌱
itfaiye logosu

Aramadığım yer kalmadı. İtfaiye logosu gerekiyor. İlgilenirseniz sevinirim.

SiRiLLo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam arkadaslar forumdada arattım ama bulamadım banada antalya serviscilerodasının ve antalya minibüscüler odasının logoları lazım yardımcı olursanız sevinirim...

Gr MaYK

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
adaletinreisi.com
Userbar rica edecektim . Userbar boyutunda tabi , soldan hepsi grubunun bir resmi yukarı aşağıya doğru kayıcak , sağda ise hepsifan.biz yazıcak . Çizgiler olucak tabi . Pembe renk ağırlıklı bişi olucak şimdiden çok teşekkürler .

fazo

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar arkadaşlar bu formu bilmiyodumben daha doğrusu hiç takılmazdım böle yerlere ama abim önerdi vallahi süper bi yermiş abimde üye zaten bende aranıza geldim kabul ederseniz eğer tabi :)

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm arkadaşlar çizimleri göndermek yerine size bi hazır çizim sitesi söyleyeyim daha çok işinize yarar.brandsoftheworld.com

muzurali

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar meraba ben yeni geldim

buhara pastenesi bir loog lazım bana şöyle kale gibi bir şeyin arkaından ışık parlayacak buhara biraz büyük pastane altına yazılacak yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürkler

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
slm arkadaşlar çizimleri göndermek yerine size bi hazır çizim sitesi söyleyeyim daha çok işinize yarar.brandsoftheworld.com

slm arkadaşlar www.brandsoftheworld.com hazır çizim sitesidir. çok işinize yarayacağını sanıyorum.

paylaşım için teşekkürler, forumda bu adres daha önce verildi.
lüfen,forum kuralları okumayı ihmal etmeyiniz.

arkadaşlar meraba ben yeni geldim

buhara pastenesi bir loog lazım bana şöyle kale gibi bir şeyin arkaından ışık parlayacak buhara biraz büyük pastane altına yazılacak yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürkler
forum kuralları için Tıklayınız.

amazonesra

🌱Yeni Üye🌱
AKM İNŞAAT içinde bir tane yapar mısınız?
bu arada çalışmalarınız gerçekten çok hoş olmuş.
ellerinize sağlık.

tiamos

🌱Yeni Üye🌱
selamın aleykum benim grafik animasyon dersim için acele logo hazırlamam gerek gümüş hane üniversitesi için afiş ve el broşurude dediler acil yardım son 4 günüm kaldı

Beylerbeyi

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 5-10 yaş çocuklar için bir site hazırlıyorum ( öğretmenim) ancak güzel bir logo lazım elimde bir kaç tane yabancı sitelerden bulduğum free logo örneği var ancak bunu düzenleyecek yeteneğe sahip değilim yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
uygun bir fiyata ben tasarlarim kardes

DareDeviLL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dostlar Veteriner Hekimleri Logosu Lazım Yaw Bende Vardı Bulamıyom Simdi De Acil LAzım Oldu Elinde Olan varsa Bi Zahmet

guldennnn_

🌱Yeni Üye🌱
mrb.pınar emlak için logo tasarımına ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim en kısa sürede geri dönüş bekliorum..

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
3929kopgenclikcom.jpg

Naıl byler yorum lutfn

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
8413ff.jpg

bu emleak logosu arayanlar için bak guldennnn_ kullanabilirsin oke bn logoyu verdım yazı işini sn halledersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...