Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brutal_beauty

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar benim hayal gücümü genişletip farklı logolar farklı broşür el ilanları yapmam gerek sizce hayal gücümü genişletmek farklı tasarımlar çıkartmam için neler yapabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar....

her gün aynı yoldan gitme farklı yolları dene, farklı insanlar tanı [farklı ....] boşluğu doldur işte bu zihni geliştirme yöntemleri fakat hayal gücünün gelişmesine yardımcı olacaktır :wink:

arkadaşlar bana çok acil !!!
Seventy
Sevenhıll
Playoff
Türkmen
Bluebelle
Wilitton
Zeyland
logolarını eps formatında bulabilir misiniz? içlerinden 1 tanesini bile bulsam çok işime yarayacak.Duyarlı olduğunuzu biliyorum.zor durumdayım :(

Best Brands of the World - vector logos, brand, logo, logotype, photos

bu siteden istediğin logoları eps olarak bulabilirsin :wink:

Moderatör tarafında düzenlendi:

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆

metejann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar lassanın yeni logosu lazım

akon

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar selamlar Akon Reklam Balikesir Adidas StreetBall logo lazim bana acillllll

Graviko

🌱Yeni Üye🌱
Herkese iyi akşamlar bir ricam olacak sizden şişli belediyesinin logosu elinde olan varsa paylaşabilirmi? şimdiden teşekkürler...

reklamciagbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese iyi akşamlar bir ricam olacak sizden şişli belediyesinin logosu elinde olan varsa paylaşabilirmi? şimdiden teşekkürler...

Belediyenin arşiv bölümü var isteyene fh olarak mail atıyorlar... Ben bir ara istemiştim yolladılar... Bilginize...

tamer60

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar bu işlerde biraz yeniyim,lütfen yardımcı olursanız sevinirim yaa..o kadar yaptım ama güzel yazı ve renk uyumu olan bir kartvizit yapamadım.ekte verdigim logoyuda kullanarak kartvizit yapacak arkadaş aranıyor.
ek resim;
logodf9.th.png

SümerDesign web tasarım diye bişeyler olursa iyi olur

Son düzenleme:

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
Adana valiliği logo

Arkadaşlar elinde Adana valiliği logosu vektörel hali olan varmı acaba?

kmlctnky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
biryudumanadoluefsanesi.com
arkadaşlar ben bir halkoyuncuyum ve oynadığım ekibe bir site yapıyorum ve birde logo yapmak istiyorum fakat logo tasarım işinde bilgili ve yetenekli sayılmam pek yardımcı olabicek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden...

gülsemen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Rusya amblemi gerekiyor çok acil. Vektörel olarak. Yardımcı olursanız sevinirim...

abdullahselim

🌱Yeni Üye🌱
previewvu5.png

arkadaşlar burda 18 kırmızı örneğin psd si veya büyük haline sahip olan varsa lütfen ulaştırsın çok acil.
tşk ederim

orhangokce

🌱Yeni Üye🌱
Matematik Bülteni

Her ay çıkardığımız aylık online matematik eğitim dergimiz için logo ve anasayfa için bir isimlik gibi resim hazırlayabilirmisiniz?

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Her ay çıkardığımız aylık online matematik eğitim dergimiz için logo ve anasayfa için bir isimlik gibi resim hazırlayabilirmisiniz?

konuyu lütfen iş verenler bölümünde açınız. İsteğiniz ile ilgilenen üyelerimiz size oradan ulaşabileceklerdir.

Saygılarımla

byakut

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba
Bana Malatya Pazarı Kuruyemişçiliğin vektörel logosu lazım,ya da en azından kullanılan yazı karakterini söyleyebilirseniz çok Sevinirim.

Webmaster MT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.forumtnt.net
Merhaba arkadaşlar bana çok acil D-smart ın logosu lazım müşteriye yarın sunum yapılcak çanta tasarımı için bi türlü çizilmiyor Lütfen çok acil

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
arkadaşlar aldora mbilyanın logosu lazım mevcu logo sitelerinde bulamadı m yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...