Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sony55

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bu smile pratik logosunun yüksek çözünürlüklüsünü ya da eps formatlı olanını bulabilirmisiniz.

smile_pratik_logo.gif

Şimdiden teşekkürler...

TEKİNCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dilek halı logosu lazım arkadaşlar elinde olan varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürler

seqret

🌱Yeni Üye🌱
https://www.dexigner.com/forum/uploads/monthly_02_2008/post-1-1203349152.jpg

Arkadaşlar elimde firmamıza ait iki tane marka var ve bu markaları üstte vermiş olduğum örnekten daha iyi şekilde değerlendirecek arkadaşlar var mı..?
Sizce bundan daha iyi tasarım yapabilirmiyiz yada daha farklı göze hitap edicek tasarımlar ortaya koyabilirmiyiz.Bu iki markada sıvı sabun markasıdır ve parlak el anlamına getirilmektedir.

Örnek Markalarımız bunlar...

Handy Shine (yada) Handy Cream
veya sizinde aklınızda olan markalar varsa daha iyi tasarımlar ortaya koyabilirmisiniz.

seqret

🌱Yeni Üye🌱
sivi_duru_34.jpg

Arkadaşlar elimde firmamıza ait iki tane marka var ve bu markaları üstte vermiş olduğum örnekten daha iyi şekilde değerlendirecek arkadaşlar var mı..?
Sizce bundan daha iyi tasarım yapabilirmiyiz yada daha farklı göze hitap edicek tasarımlar ortaya koyabilirmiyiz.Bu iki markada sıvı sabun markasıdır ve parlak el anlamına getirilmektedir.

Örnek Markalarımız bunlar...

Handy Shine (yada) Handy Cream
veya sizinde aklınızda olan markalar varsa daha iyi tasarımlar ortaya koyabilirmisiniz.

cuneytyerem

🌱Yeni Üye🌱
buket logo

ben meslek lisesi lise 3 öğrencisiyim. buket market adında bir yere logo yapmak istiyorum oraya nasıl bir logo yapsam uygun olur.
hangi renkleri kullanayım. yardımlarınızı bekliyorum.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
bu konunun amacı internette arayıp bulamadığınız logoları temin edebilmektir... yeni bir logo yapmak veya nasıl bir logo yapabilirim sorusunun cevabını bulabileceğiniz bir yer değildir...

cuneytyerem

🌱Yeni Üye🌱
ben meslek lisesi lise 3 öğrencisiyim buket market adında bir yere logo yapmak istiyorum nasıl bir logo yapabilirim. hangi renkleri kullanmalıyım

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
ben boşuna mı yazdım o yazıyı... önce bir okuyunuz lütfen...

hkaraman81

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ışık sigortanın logosunu arıyorum.şu anda internette bulunan ışık sigortanın logosu orjinal değil.müşterim çok hassas ve en ufak ayrıntıyı dahi dikkat ediyor.yazı sitilinden tutunda logonun şekline kadar her yerine dikkat ediyor.orjinal olan şekli ışık sigortanın sayfasında var ama oda işime yaramıyor corel formatında lazım.yardımcı olursanız sevinirim.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
arkadaşlar ışık sigortanın logosunu arıyorum.şu anda internette bulunan ışık sigortanın logosu orjinal değil.müşterim çok hassas ve en ufak ayrıntıyı dahi dikkat ediyor.yazı sitilinden tutunda logonun şekline kadar her yerine dikkat ediyor.orjinal olan şekli ışık sigortanın sayfasında var ama oda işime yaramıyor corel formatında lazım.yardımcı olursanız sevinirim.

RapidShare: Easy Filehosting

Brandsofttheworld 'den indirdim. Bu arada çizilebilirmiş aslında sitesinden.

sfm53

🌱Yeni Üye🌱
çınar ağacı nı logo olarak kullanmak icin tasarımlar arıyorum yardımcı olabilecek varmı?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com

nettt

🌱Yeni Üye🌱
ok mesaj hatamın farkına vardım ve düzelttim

Son düzenleme:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Tabiki kaç kilo olsun?
Siparişi bırakın biz paketler göndeririz.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar bir optik firması için acil logo lazım firma adı EREK OPTİK yardımcı olursanız sevinirim:wink:

forum kurallarını okumalısınız.
30-) Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.

alimyus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar taş devri kahramanlarından ban bam ın ve hava kuvvetleri komutanlığının vektörel hali lazım elinde olan var mı acaba

lacuradeamore

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sLm arkdaslar ßana Ünlü Gyim Firmaların Vektörel Logoları lazım (D&g ,Gucci,Philipp pLein,armani vs. vs. ) eLinde oLan warsa PayLasıma sunabilirmi ? Şimdiden Tsk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...