Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo (Reklam Ajansi)

viranem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tura-media.com
turamediadesignlogo01.jpg

Bu da kendi reklam sirketimin logosu.
Mesajlarinizi bekliyorum.

Tesekkürler.

Benzer konular

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Gayet başarılı. Lakin font konusunda daha düz ve ince karakter denemenizi öneririm. En azından alternatif deneyebilirsiniz...

:::ÖMER:::

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel ve sade...bence font uyumlu olmuş bu haliyle güzel tebrikler

kaulitz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sade ve hoş bir çalışma daha bu işte iyisiniz gördüğüm kadarıyla :)

viranem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tura-media.com
cok tesekkür ederim. dogrusu zevkime güveniyorum, yalniz bazen uygulamada hala zorluk cekiyorum. sanirim hayal gücüm cok fazla kuvvetli :)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence çemberler logonun geneli ile "aidiyet" hissi uyandırmıyor. çok yabancı duruyor. belki başka büyüklük, kalınlık ya da yerleşimle olabilir, ama bu haliyle değil.

iyi çalışmalar.

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o çizgilerin hangi amaçla koyulduğunu öğrenebilirsem ona göre bende bir yorum yapabilirim :)

viranem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tura-media.com
o çizgilerin hangi amaçla koyulduğunu öğrenebilirsem ona göre bende bir yorum yapabilirim :)

aslinda özel bir sebebi yok o cizgilerin. sadece, cember tarzi dizaynlar hosuma gidiyor. o yüzden böyle birsey yaptim. ayrica bazi tasarimlarda logo harici sirf o deseni kullaniyorum (flyer, kartvizit vs.). gayet de hos duruyor. örnegin ofisimin pencerelerinde de kisim kisim o cizgiler mevcut.

çılgınMatbaacı

🌱Yeni Üye🌱
graphic design yazı karaktereni beğenmedim. bide çok yapaşık olmuş iki sıra birbirine...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
oldukça başarılı bir çalışma. Tek kaygım etrafındaki halkalar üzerine, kçük alanlarda etkisi azalacak ya da tura medya kısmını iyice küçültmeye neden olacaktır. Belki bunun önüne geçmek için daha etli fontlar ve biraz daha açık espaslar ya da merkez halkaya renk dolgu... Aslını isterseniz. Halkalar olmadan çok daha başarılı olacağını düşünüyorum bu logonun. iyi çalışmalar.

fberber

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sadelik açısından çok hoş, fakat GRAPHIC DESIGN yazısını "media" kelimesinin "m" harfinden başlatsaydın daha hoş olurdu bence. Hem isim daha ön plana çıkardı, hem de ayrıntı görsel olarak media kelimesiyle hizalanınca daha bir bütünlük arz ederdi diye düşünüyorum. Emeğine sağlık

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ben gayet başarılı buldum graphic design yazısını biraz daha küçültürsen daha iyi duracağını düşünüyorum:)

buse_su

🌱Yeni Üye🌱
sanırım bu orjinal kendi fikrinden oluşan birşey değil çünkü aynı tasarım benim kartvitimde vardı. vardı diyorum çünkü iki sene kullanmıştım.ben grafiker olmadığım için netten bulmuştum ve kendim resimleri görünümünü ayarlamıştım
ama senin kullanış biçimin biraz daha farklı hoş durmuş rengi hariç