dip not > İlgi ve yol gösterimin için sonsuz teşekkürler. En kısa sürede bu konu üzerine yoğunlaşıp gerekli hukuki mücadeleye başlayacağım. Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.
Nihat BAYSAL > Hocam sizin oralarda işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama Ankara, Bursa ve İstanbul (az birazda Konya yok değil
) arasına sıkışmış olan ekonomisi ve piyasası kendine zor yeten Eskişehir'imiz de durum pek öyle olmuyor. Şunu diyebilirsiniz "madem böyle diyorsun ve ön ödemede almıyorsun o zaman hata sen de sonucuna katlan". Size hak veririm ama babadan bu mesleği almış biri olarak yıllardır ne ben ne de diğer meslektaşlarım bu şehrin, bu gidişine bir son veremedik. Numune gösteriyor sonra ödeme koşullarını konuşabiliyoruz.
Daha yolun yarısına bile gelmediğimi düşünerek kendime ne tasarımcı ne de matbaacı demeye çekinen ben, bu şehirde hergün sayıları pire gibi artan, kimisinin ömrünün 3-5 ay olduğu (vur kaç taktiği yapanlar da dahil) kendini tasarımcı olarak gösteren, 5 - 10 TL. ye tasarım yapan birkaç kuruşa da işi yaptırıp teslim eden (ki bu iyi ihtimal, ne işin ne de adamın ortalarda olmadığı durumlarda var) "TASARIMCI" arkadaşlarla uğraşıyoruz.
İnanın işimi çok seviyorum. Ama eline çantayı alıp dışarı çıkan, sonrasında ortalığı batıran kişilerle ve batırdıklarını toparlamaya çalışmakla uğraşmaktan çok yoruldum...
Eğer yanlış anlaşılmaya neden olacak birşey dediysem şimdiden özür dilerim. Sözlerimim şahsa yönelik herhangi bir serzeniş olmadığını düşünüyorum. Saygılarımla...