Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Tasarımı Yapılacak.

grafimatbaa

🌱Yeni Üye🌱
sen okulunu bitir de öyle konuşalım seninle öyle çocuk aklıyla olmuyor bu işler hayata başla görücem seni ben de okurken öyle diyordum

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar meseleyi polemik konusu yapmayın lütfen.Konu üzerinden lüzumsuz tartışmalara girmeyin.

gokselkaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gokselkaya.blogspot.com
arkadaşlar bırakın, grafikerim diye geçinenler yapsın 20 liraya logo 30 liraya brosur yapsınlar, sonra grafikerim diye geçinsinler inanın piyasanın %70 i bu şekilde çalışıyor ne diyeyim ki ilerde anlarlar, burdan site yöneticilerine sesleniyorum biraz daha elitleştirmeleri gerekiyor siteyi... biz burda emeğinize yaszık ediyorsunuz diyoruz gerci bi emek harcadıklarınıda pek sanmıyorum... bunların karşısına gecebilmek için, iş verenin iyi tasarımın ve tasarımcının önemini anlaması gerekli oda imkansız gibi, hala bana mesleğin ne diye sorduklarında, grafik tasarımcıyım dediğimde, resimmi yapıyorsun diye cevaplar alıyorum... daha ne denebilirki...

gokselkaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gokselkaya.blogspot.com
arkadaşlar bırakın, grafikerim diye geçinenler yapsın 20 liraya logo 30 liraya brosur yapsınlar, sonra grafikerim diye geçinsinler inanın piyasanın %70 i bu şekilde çalışıyor ne diyeyim ki ilerde anlarlar, burdan site yöneticilerine sesleniyorum biraz daha elitleştirmeleri gerekiyor siteyi... biz burda emeğinize yaszık ediyorsunuz diyoruz gerci bi emek harcadıklarınıda pek sanmıyorum... bunların karşısına gecebilmek için, iş verenin iyi tasarımın ve tasarımcının önemini anlaması gerekli oda imkansız gibi, hala bana mesleğin ne diye sorduklarında, grafik tasarımcıyım dediğimde, resimmi yapıyorsun diye cevaplar alıyorum... daha ne denebilirki...

mcshn

🌱Yeni Üye🌱
muhibbi arkadaşıma katılıyorum ama eksik yazmış
nasıl bir malzemeden çalmadan ucuza satamaz isek
bir fikride çalmadan ucuza satamayız
benim uyarım çalışmayı yapan arkadaşlara değil tam tersine
bunu talep eden arkadaşlara dikkat etmek lazım rezil olmakta
var çünkü ucuz etin yahnisi yenilmez..