Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Tasarımım Bilgi Küpü

sakir42

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar tasaralamış olduğum okul dergisi için hazırladığım logo. yorumlarınızı bekliyorum
logoec.jpg

Benzer konular

quatros

🌱Yeni Üye🌱
düşünce güzel ama font uymamıs gibi ve küp dolusu bilgi yazısındaki k harfini biraz deforme etmişsin yani bence tek sorun fontlarda :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yazı karekterini değiştirin derim.Bir de küp üzerine b harfini yerleştirseniz nasıl olur acaba.

sakir42

🌱Yeni Üye🌱
küp üzerine b harfi acaba küp boyunca yasdam bişeymi yoksa sadece bir karesine mi fontuda dikdörgen şeklinde olduğu için seçtim ilk tasarımım benim

ferdelance

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Küpteki kare sayısını yükseltip karelerin boyutunu küçült karenin bir yüzüne b harfini tasarla, bir yüzüne k harfini. Fontuda AgentFB tarzı bir font düşünerek tasarlarsan daha çok göze hitap eder nedense bu şekilde fontlar bana pek sıcak gelmedi gözü yormamalı kolay ve farklı olmalı ki akılda rahatça yer edinebilsin logo diye düşünüyorum.

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Küpteki kare sayısını yükseltip karelerin boyutunu küçült karenin bir yüzüne b harfini tasarla, bir yüzüne k harfini. Fontuda AgentFB tarzı bir font düşünerek tasarlarsan daha çok göze hitap eder nedense bu şekilde fontlar bana pek sıcak gelmedi gözü yormamalı kolay ve farklı olmalı ki akılda rahatça yer edinebilsin logo diye düşünüyorum.

arkadaşım nasıl yapsın o dediklerini? onları yapması için önce logonun kendine özgü olması gerek alıntı değil:)dikkatlice incelerseniz küp bir yerden alınmıştır...

duyque

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renklerde deisklk yprsn bnce dha gzl olrblr

ferdelance

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım nasıl yapsın o dediklerini? onları yapması için önce logonun kendine özgü olması gerek alıntı değil:)dikkatlice incelerseniz küp bir yerden alınmıştır...

keşke logonun adresinide verseydin arkadaşım.

ferdelance

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne gerek var karelerin yanlarını görmüyormusunuz?kırpık kırpık...göz var nizam var.insanları salak yerine koymayın artık...

Bak ben resmi büyütüp bakmamıştım birde kalkmışım adama şunu böyle yap bunu böyle yap diyorum ;)

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
ilk tasarım olmasına rağmen güzel bir logo...
arkadaşların dediklerine de dikkat et ,daha da iyi olabilir...

sakir42

🌱Yeni Üye🌱
ya ben küpü başka yerden aldım ama dediğiniz herşeyi yapabilecek kadar yetenekleyim ben aslında web tasarımcıyım ama logo yapmam gerekti o yüzden pek bişey beklemeyin ama yaptığım şeyi ilk olarak aldığım bir şeyi tamamen benim demem ama ben ona emek verdim evet kareleride tasarlandden aldım emğe saygı duymayı bazı arkadaşlar öğrenmeli

2NTheory

🌱Yeni Üye🌱
küpteki kırmızı karelerden b harfi yapablrsn ve isimdeki fontuda daha sade kullanmalısın

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Küp dolusu bilgi sloganı bana amaca pek uygun gelmedi. Yani o kadar az bilgi mi demek istiyorsun. Küp dediğin zaman aklımıza hem matematiksel olarak, hem de gündelik hayatta öyle devasa bir nesne veya kavram gelmiyor. Bir de bilgi kupu değil de küpü olmayacak mı? Özel bir amaçla mı yaptınız bilmiyorum ama kısım da değiştirilmeli bence.

berk35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.berkguclukol.com
illustrator'a 3 saatini ayırsan o küpü üstünde b harfi yazılı istediğin renkte istediğin boyutta yapabilirsin yaratıcı olmak gerekir sonuçta bu bi yeri temsil edicek kimbilir belki ömür boyu bu logoyu kullanıcaklar

renk uyumu
yazı fontu
yazı rengi
değişitirilmesi gerekenler.