Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Tasarımlarım Snooker

netw0rk

🌱Yeni Üye🌱
idare ederler gzl daha gzl olabilir...

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
bu logoların nerede kullanılacağı önemli pek bi açıklama yapmamışsın hangi firmaya yada hangi sektörde çalışan bi firmaya yaptığın çalışmalar bunlar birde untuma bi logo olarak düşünme sadece kurum kimliği bu logo kartvizitte kullanılacak antetlide belki kaşede zarda kullanıldığı heryerde estetik durmalı ayrıca çalışmalarında çok fazlakarmaşıklık var anlaşılmakta güçlük çekiyo olabildiğine basit düşün derim şık şeyler basit düşüncelerin çinde çıkıyo ayrıca en iyi logoyu yapıcam çalışmalarında da bulunma bence en iyi senin iyi yaptıklarını öldürür sen iyi yap.. kolay gelsin iyi çalışmalar bakalım :)

zibidiygonzales

🌱Yeni Üye🌱
yaa ben bu logoları bi yerde görmüştüm ama nerdeee bi cıkarsam:S

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Majestic .. Bu logoları kafamdan uydurdum herhangi bir alan belirlemedim dolayısıyla bilgi de vermedim :) ancak dediğin gib bunları belirlemeli ona göre çalışmalıydım :)

zibidiygonzales .. ben bunları uydurarak yaptım. Ama eğer benzediğini söylüyorsanız o da güzel demek ki birileri böyle logolar kullanıyor yani doğru yoldayım :D

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla yukarıdaki muhabbetlerin birçoğunu okumadım uzunlar diye.Yukardada dedilermi bilmiyorum, ama dedilerse affet beni, bu logoları yaparken clipart yada hazır şablon kullanmadın demi? değillerse oldukça iyiler.

amy.lee

🌱Yeni Üye🌱
evet banada clipart gibii geldii amaa bilmiyoorum... kendin çizdiysen gayet güzel

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
wolphin .. Evet işe yeni başladım şu an 1 ay 3 hafta oldu ama grafik sanatlara çok uzak değilim daha önce 3 aylık bir desinatörlük deneyimim var (Abimle bir yer açtık ama ben üniversiteyi kazanınca battı :D) ve Okuldaki bir projeye katılıp 3,5 ay ispanya'da staj yapma hakkı kazandım. Ancak pek verimli olmadı ilk ay dili çözmem gerekti sonra da patron programları kullanabiliyorum diye yanıma 2 stajer verdi. Onlara programları gösterdim. Anlayacağın bana bir yararı olmadı :)

Countryman & amy.lee .. Hayır kesinlikle clipart yok ve ilham vermesi için hiçbir materyal araştırması yapmadım tamamen kendi başıma hazırladığım logolar.

seher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
meraba bende grafik bölümündyim çalışmalarınıza çok güzel diyebilirim

yeni başlamanıza rağmen çok iyi

Moderatör tarafında düzenlendi:

ted_desing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu msj nedir ya anlamsız bişey olmus lütfen mantıklı ve gecerli bişeyler yazın

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑

gencomancer

🌱Yeni Üye🌱
angel i tek geçerim. Belki birkac ufak duzeltmeyle olur bu iş.
Yeni başlamışsan gayet duzgun gidiyorsun.
Çalışmalarında başarılar...

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gencomancer .. teşekkürler :) yavaş yavaş öğreniyorum bu işi :D

seher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yani 2 haftadır grafikerim yazmışsın çok iyi yartıcısın demek istedım ayrıca angel aırways çok iyi :)

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Merak ettim, iki haftadır grafiker olarak çalıştığınızı söylemişsiniz. Daha önceki çalışma alanınız neydi?

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cahitgulden .. Daha önce okuyordum ve okula ara verip çalışmayı düşündüm. Okurken bir süre havalandırmacı olarak çalıştım :).

not: Ben sadece fiilen grafiker olarak çalışmaya başladım demek istedim yanlış anlaşılmak istemem :)

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İkİ Haftalik Bİ Grafİker Olmana Ramen GÜzel Logolar Ellerİne SaĞlik BaŞarilar