Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben murat izmirliyim 23 yıldır bu sektördeyim sizinle çalışmak isterim işleriniz profesyonel olarak sorunsuz ve baskıya hazır aşamada teslim edebilirim ilgilenirseniz *************
merhaba ben murat 23 yıldır bu sektördeyim sizinle çalışmak isterim işleriniz profesyonel olarak sorunsuz ve baskıya hazır aşamada teslim edebilirim ilgilenirseniz *************
Merhaba , vermiş olduğunuz ilanı işe çevirmek istiyorum..işi aldığım taktirde fazlasıyla memnun kalacağınızın garantisini veriyorum size..15 yıldır profosyonel olarak bu işle uğraşıyorum.. ödüllü çalışmalarım mevcuttur...ilgilenirseniz yaptığım çalışmaları gönderebilirim. irtibat için : ************* Görüşmek üzere...
Merhaba. 1günde halledebileceğim bir konu. Çok uygun fiyata hazırlarım. Orjinal dosya gönderim sonrası ücreti almamda hiç sakınca yoktur. *************
Merhaba. 1günde halledebileceğim bir konu. Çok uygun fiyata hazırlarım. Orjinal dosya gönderim sonrası ücreti almamda hiç sakınca yoktur. *************