Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Yapımı

Mecruh

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle ben Cengizhan 16 yaşındayım buraya yeni katıldım..
Bu konulara olan merakım uzun süredir var ve çok olmasa da bilgilerim de var..
Photoshop kullanıyorum çoğunlukla fakat photoshop'ta logo çizmek biraz zor geliyor yani çizemiyorum.. Siz çizerken hangi programı kullanıyorsunuz, Cinema 4D, 3D Max, Illustrator yada işte hangisini kullanıyorsanız bana söyleyerek yardımcı olursanız sevinirim..

İyi forumlar..

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İllustrator, CorelDRAW, Freehand bunlardan biri kullanabilirsin.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende fikrimi yazayım bu konuda.

Logo çizimleri genelde kurumsal kimlik oluşturulmak için yapılacağı için, logonuzu vektörel tabanlı bir programla çizerseniz ileride başınıza gelecek hatalardan kurtulmuş olursunuz. Photshop ve 3d, 4d programları vektörel program kategorisine girmediği için bu programlardan uzak durarak vektörel alt yapıya sahip olan bir programla çizmelisiniz...

Saygılarımla.

Mecruh

🌱Yeni Üye🌱
Sizi rahatsız eden şeylerin genelde bizleride rahatsız ettiğini, ve elimizde olmayan imkanlardan dolayı konuların yoğunluğa göre müdahele sürelerimizin uzadığını bir kere daha hatırlatmak isterim...

Bununla beraber, bir konuyu yada bir mesajı bir kere ihbar ettiniz ve bu bahsi geçen konu yada mesaj sizi rahatsız ediyor siz ihbar ettiğiniz halde ertesi gün Grafikerler.net e girip baktığınızda o konuya herhangi bir müdahele edilmediğini gördüğünüzde hiç düşünmeden admin@grafikerler.net e mail yoluyla ulaşarak ihbarınızı bir kerede oradan yapabilirsiniz.

Yönetim ekibimiz her ihbar ile en ince detayına kadar ilgileniyorlar, ancak herkes insan ve gözlerinden kaçırabilecekleri içeriklerde bulunuyor. Yukarıdaki örnekte göstermiş olduğunuz gibi...

Neyse konuya kalınan yerden devam edilebiliriz...

Bende fikrimi yazayım bu konuda.

Logo çizimleri genelde kurumsal kimlik oluşturulmak için yapılacağı için, logonuzu vektörel tabanlı bir programla çizerseniz ileride başınıza gelecek hatalardan kurtulmuş olursunuz. Photshop ve 3d, 4d programları vektörel program kategorisine girmediği için bu programlardan uzak durarak vektörel alt yapıya sahip olan bir programla çizmelisiniz...

Saygılarımla.

Açıklamanız için çok teşekkürler,
Bende tam bu konuda yardım istiyorum :) Hangi programı önerirsiniz siz, Corel mi Illustrator mu ?

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
İnsanların alışkanlıklarına düşüncelerine göre değişecektir bu konuda.

Bence size en kolayı hangisi geliyorsa onunla devam edin yolunuza.

Çünkü sonuçta Grafik Tasarım camiaasındaki iki dev program şirketinden bahsediyorsunuz. İkisininde bir taraflara gideceği yok ikiside sürekli yeniliklerle karşımıza çıkıyor.

Benim şahsi fikrim ben adobeciyim, ve adobe ürünlerini kullanmanızı tavsiye ederim. Ancak bu olgu ve düşünceler dediğim gibi size akıl verecek olan herkes tarafından değişiklik gösterecek konulardır...

Mecruh

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler hocam bende tam öyle yapmayı planlıyordum, Illustrator zaten var Corel'i indirip denemeler yapacağım.. Hangisi iyi gelirse onunla devam ;)

Mecruh

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar seçimimi şuanlık Illustrator olarak kullanıyorum, neden diye sorarsanız kullanım arayüzü yakın geldi bana.. Yani Corel'e göre daha kolay.. İlerleyen zamanlarda değişebilir bu ama şuanlık tercihim Illustrator :)

(Flood için özür dilerim)