Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo yapmam gerekicek sizce ?

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
:upset:Merhaba arkadaşlar kendime logo yapmak istiyorum ama nasıl yapsam ne yapsam FRTDESIGN ten veya F harfındn bır logo yapmak ıstıyorum siz bu resımdekındn ön plana çıkarak böyle bi çalışma olabilir mi ?
Fikirlerinizi bekliyorum ...:sad:
firatlogoyl5.jpg

Bunu ofiste yaptım şimdilik... sizce ? acele logo:) ???

ultraslan****

🌱Yeni Üye🌱
bence kardeşim ellerine sağlık harika olmus fevkalade ammaaa benim bakış açıma kalırsa o boyama yapan fırçayı koymasan daha güzel olacak bence ellerine yüreğine sağlık paylasımın için kardeşim...

sibelsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çok hoş olmuş ellerine sağlık

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
aslında bakınca şık duruyo ama bilemedim biraz kalabalık mı olmuş sanki :) deneme yapmaya devam et bence şık bişiler çıkıcak gibi kolay gelsin...

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fırça fırçaya hiç benzemiyorki. çalışma sanki word de yapılmış gibi. bence çok çalışılması gerekiyor.

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
bak bu da benim kişisel logom, belki esinlenirsin sanırım adaşız :D

faer8.jpg

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
fevkaledenin fevkiinde:D bence gayet anlamlı olmuş ama gerçekten biraz kalabalık olmuş mesele o altaki gölge sonuçta tek başına düşünme kullanacağın yerlere görede düşün yaparken kartvizite koycaksın örneğin antedli kağıt vs. ama tek başına düşünürsek hoş gayet ellerine sağlık

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Hocam fikir çok güzel ama sen çalışmayı biraz basite indirgemişsin bence bu tasarım üzerinde daha iyi bir kalem ve fırça kullanmalısın ve font mutlaka değişmeli tabi bu benim kendi gördüğüm şimdiden kolay gelsin... ;)

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
gırça ve kalemi kaldırsan sadece yaz kalsa daha hoş görünüz bence. sadelik her zaman iyidir.

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş ama fırça orda gereksiz gibi duruyo kaldırırsan daha hoş olcak eline sağlık

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Öncelikle güzel yorumlarınız için sağolun...
Arkadaşlar bu ztn kaba taslak ofıste boş zamanımda çiziyim dedim üstüne düşmedım fazlada efekt kullanmadım görüşleriniz düşüncelerinizi ele alıcam...
Adaşım senın logonda gayet hoş olmuş ellerine sağlık :)
Fırçayıda kaldırır bişeyler yaparım :) herhalde :) Fırça çok ilgi çektı :)
Aslında 2-3 parça bişey var ama genede kalabalık gözuko evt güzel yorumlarınız için sağolun...

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
FRTDESIGN karekterini üstteki karekterle yaz bence harf aralarını olabildiğince sıkıştır fırça yada kalem kullanacaksan daha estetik bişi bulman gerekiyo kalemi hiç kullanma derim ben çalışman genel olarak fena değil ama biraz daha yoğunlaş... emeğine sağlık

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

frtdesignlogolaraafd4.jpg

arkadaşlar kusura bakmayn hç zamanım olmuo yaptıgım çalışmaları bile buraya koyamıyorum çok yogunum burda orginiza matbaacılık bızımkısı çünkü 10-15 dkda yaptıklarımı paylaşıorum sızlerle sizin o güzel görüşleriniz fikirleriniz bana yardımcı olucaktır sımdıden teşekkürler... yorumlarınızı bekliyorum ....:kiss::sad::disappoint:

kullanıcı001

🌱Yeni Üye🌱
bence biraz kalabalik olmus gibi ama graphic designer yazisi harika olmus espaslar kötü ama hoş gorunuyor font seçimin biraz yanlış daha ince karakter kullan bence neden diye sorucak olursan ince fikirler ince tasarımlar diyebilirim ama sende iyi bilirsin ki kalabalıktan okunamaz logolar sadeleştir bence gayet iyi simdiden kolay gelsin

benim yorumum ilk çalışma içindi bunları görmemiştim ama iyikide görmemiştim ben sana birsey söyliyimmi hocam vakit sıkıntısı nedir iyi bilirim ama şuda bir gerçek aklına gelen ilk fikir doğru fikirdir bence ilk çalışmaların daha iyiydi

Moderatör tarafında düzenlendi:

xxadobexx

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel

:upset:Merhaba arkadaşlar kendime logo yapmak istiyorum ama nasıl yapsam ne yapsam FRTDESIGN ten veya F harfındn bır logo yapmak ıstıyorum siz bu resımdekındn ön plana çıkarak böyle bi çalışma olabilir mi ?
Fikirlerinizi bekliyorum ...:sad:
firatlogoyl5.jpg

Bunu ofiste yaptım şimdilik... sizce ? acele logo:) ???

arkdaşım çok güzel olmuş logo hangi program kullandın ?

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Yorumlarınız için teşekkürler hakikatten kalabalık oldu bıraz fırçayı koymasam belkı başka yere koysam daha ıyı olur...
xxadobexx teşekkürler güzel yorumun için Corel DRAWDA yaptım ...