Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo yapmaya çalışıyorum yardıma ihtiyacım var!

berraa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba herkese
ben Corel'den anlamıyorum daha yeni yeni derslerini görmeye başladım, ve hoca ödev olarak okulun logosunu yapmamızı istedi ..
4 tane eskiz çizdim..(yarın tarayıp eklerim konuya)
şimdi bir tane deneme yapayım dedim ama çok zorlanıorum ve yardımınıza ihtiyacım var..

iki dairenin ortasında ki yazının alt zemin rengini değiştiremedim..hoş zaten hiç bi rengi deiştiremiyorum ki
kullanmam gereken renkler gri ve kırmızı yazılarda da sarı kullanmışlar şuan ki logoda..

biliyorum çok basit bişi oldu ama 4 tane logo çıkarmam lazım..
yardımlarınızı bekliyorum..

denemer.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

apricot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
metin yolu için seçtiğin çizimleri gizle (cizim seçili iken renge sağ tık)
sonra alt fonu oluştur.
Yazılar için ctrl tuşunu kullan.

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba herkese
ben Corel'den anlamıyorum daha yeni yeni derslerini görmeye başladım, ve hoca ödev olarak okulun logosunu yapmamızı istedi ..
şimdi bir tane deneme yapayım dedim ama çok zorlanıorum ve yardımınıza ihtiyacım var..

iki dairenin ortasında ki yazının alt zemin rengini değiştiremedim..hoş zaten hiç bi rengi deiştiremiyorum ki
kullanmam gereken renkler gri ve kırmızı yazılarda da sarı kullanmışlar şuan ki logoda..

denemer.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
merhaba yapmak istediğin dairenin içrengini değiştirmek ise öncelikle daire aktif iken renk paletinden sol click ile almasını istediğin rengin üzerine tıkla aynı işlemi sağ click ile yaparsan dairenin dış çizgilerinin rengini değiştirirsin
renk verme işlemi bütün vektor yani çizim olan nesneler için böyledir
yazının rengini de bu şekilde değiştirebilirsin
takıldığın nokta olursa biz burdayız
kolay gelsin

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba herkese

https://www.grafikerler.net/corel-drawin-tum-menuleri-ve-islevleri-t49969.html bakın buradaki konu başlığında sizin için mükemmel bir coreli tanıma şansı var,bugün veya yarınlarda karşılaştığınız / karşılaşacağınız tüm sorunlarınızda önce buraya bakmanızı tavsiye ederim...
şimdiden kolay gelsin...

berraa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok tşkler arkadaşlar dediklerinizi uygulamaya çalıştım .. ama menülerde ne nerede bulamıyorum o biraz zorluyo beni..

Murat bey verdiğiniz link için çok tşkler..ordan çıkmam heralde artık :)

buda çalışmanın şimdi ki gidişatı..4 tane yapmam lazım.. değişik bişi aklıma gelmedi okul logolarını inceledim genelde hepsi hemen hemen aynı..tasarım konusunda başka ne yapabilirim ? önerilerinize açığım :)

lkrdjfkrhfgrf.jpg

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk etap için fena sayılmaz murat vardar ın verdiği linkten daha fazla yararlanabilirsiniz
ama bir kaç noktaya dikkat edersen daha iyi olur
birincisi yazını biraz daha yukarı çekip ortalarsan daha iyi durur,böyle daire çizgisinin üzerinde olmuş.
ikincisi renklerin uyumu noktasında gri çok donuk bir renk iken kırmızı tahrik edici daha farklı renkleri denyebilirsin
üçüncüsü dairelerin eşit şekilde çizilmemiş, bunun için ctrl basılı tutup daireyi çizersen her tarafı eşit bir şekilde büyüyerek çizilir dairelerini düzeltirsen daha iyi duracak.
kolay gelsin

berraa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk etap için fena sayılmaz murat vardar ın verdiği linkten daha fazla yararlanabilirsiniz
ama bir kaç noktaya dikkat edersen daha iyi olur
birincisi yazını biraz daha yukarı çekip ortalarsan daha iyi durur,böyle daire çizgisinin üzerinde olmuş.
ikincisi renklerin uyumu noktasında gri çok donuk bir renk iken kırmızı tahrik edici daha farklı renkleri denyebilirsin
üçüncüsü dairelerin eşit şekilde çizilmemiş, bunun için ctrl basılı tutup daireyi çizersen her tarafı eşit bir şekilde büyüyerek çizilir dairelerini düzeltirsen daha iyi duracak.
kolay gelsin

hımm.. evet dairelerim yamuk dediğin gibi yapıcam tekrar.. renklere gelince okulun kullandıgı renkler bunlardı hoca da öyle istedi..ama tabi gri çok mat biraz daha beyaza yönelen gri yapmam lazım okul logosunda da öyleydi..kırmızı rengi kullanmam gerekiyo mecburen..ama ton olarak onunla da oynarım.. benim hoşuma gitmeyen tasarımı oldu ama başka nasıl yapsam bilemedim..içime sinmedi pek birazda isteksiz yaptıgımdan galiba :) çok tşk ederim ilgin için :)

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
tasarım için internetten logo örneklerini de inceleyebilirsin renkleri değiştiremiyorsan en azındansol kenardaki araç çubuğundan transparency özelliğini kullanarak farklı efectler verebilirsin , yine aynı yerden birçok özellik var onları kullanarak birşeyler açığa çıkartabilirsin hareketlilik kazandıracak bir şeyler olabilir.biraz kurcala kurcalamadan öğrenilmez bir de istek olmalı şu an çok iyi bilmediğinden dolayı böyle isteksiz yaklaşıyorsun biraz öğrensen bunu da aşarsın ama ilk etap zor gelebilir, pes etme çalışmalarının son halini de buraya eklersen tekrar değerlendirebiliriz
umutluyum başaracaksın

berraa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarım için internetten logo örneklerini de inceleyebilirsin renkleri değiştiremiyorsan en azındansol kenardaki araç çubuğundan transparency özelliğini kullanarak farklı efectler verebilirsin , yine aynı yerden birçok özellik var onları kullanarak birşeyler açığa çıkartabilirsin hareketlilik kazandıracak bir şeyler olabilir.biraz kurcala kurcalamadan öğrenilmez bir de istek olmalı şu an çok iyi bilmediğinden dolayı böyle isteksiz yaklaşıyorsun biraz öğrensen bunu da aşarsın ama ilk etap zor gelebilir, pes etme çalışmalarının son halini de buraya eklersen tekrar değerlendirebiliriz
umutluyum başaracaksın

dediklerini uygulayıp son hallerini eklerim buraya yine, evet anlamadıgım için yaparken sıkıldıgım oluyor yani ne yalan söyliyim..ama azimliyim allahtan başarıcam bunu da, çok saol :) motive oldum açıp kurcalıyım biraz daha :)

ebru5

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar r10'a üyeolan varsa davet edebilirmi beni????

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
dediklerini uygulayıp son hallerini eklerim buraya yine, evet anlamadıgım için yaparken sıkıldıgım oluyor yani ne yalan söyliyim..ama azimliyim allahtan başarıcam bunu da, çok saol :) motive oldum açıp kurcalıyım biraz daha :)
iyi o zaman haydi kolay gele!:)