Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo yaptım :) Türkiye Yozgat

ChaCha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.thesinema7.com
:) Tesekkür Ederim Sevgili Grafikerler.net Üyeleri ;
Eleştiri Almayı Severim :)
İkincinin Güzel Olmadıgını Bilerek Buraya Koydum
Zaten Yeniyim Resim Çalısmalarında böyle eleştiri alarak kendimi geliştiririm inşallah !!!

Tekrar Teşekkürler :iloveyou:

başarılar sana =)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
ya beğendiğin logoda güzel değil senin yaptığında logo değil zaten...
çok çalışmalısın...
eleştiriyi seviyo olman bu işi yapabilirsin anlamına gelir...
ve senin için artıdır...
iyi çalışmalar...

elmagnifico

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.akinbacioglu.com
merhaba,
logoda ve yerleştirmede bir çok hata var. türk bayrağının hilali o harfi olarak değil de c harfi olarak kullanılmaya daha müsaittir. bu türkiye ile ilgili logoların çoğunda eğreti durur.

türkiye yazısını üstüne koyabilmek, ya da g harfinin kapsama özelliğinden yararlanmak için büyüklüğüyle oynamışsınız. Ama bu da kötü görünüyor.

diğer harflerin de büyüklükleri ve aralarındaki boşluklar birbirinden farklı, bütünlüğü fena bozuyor.

Arka plandaki resim, logoya göre çok cansız. bu resmi stilize edip, vektörel hale getirmek işe yarayabilir.

bunun dışında yozgat'ın y sinin gelip, kuleyi gıdıklaması bile bir hatadır.

eminim, grafik tasarım mezunu arkadaşlarım ya da büyüklerim daha pek çok hata bulacaktır.

eğer sizi teselli edecekse şunu söyleyebilirim, sizin beğenmediğiniz logoda da birkaç hata göze çarpmaktadır. şöyle ki,

76 plaka numarasının yazı karakteri logonun geri kalanındaki harflerden farklıdır ve bütünlüğü bozuyor.

aynı 76 yazısı ilk kullanımda o harfinin, ikincide a harfinin yerini tutuyor. bu yazıda yozgat yazdığını sadece türk olduğumuz için bizler anlayabiliyoruz. halbuki tasarım evrensel olmalı ve farklı dilden ve ırktan insanlar tarafından da aynı şekilde okunmalıdır.

ozkan66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eyvallah Sagolun, Hepinize Bol Bol Teşekkürlerimi Sunuyorum.Kandiliniz Mübarek Olsun.

Mc_Decline

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık özkan yozgatlısın galiba bende yozgatlıyım. tanışmak istersen

creativeturk

🌱Yeni Üye🌱
""YozGod"" yazsan daha ilgi çekici olurdu... sen logo yapma.... :ddd

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
ilk logo hakkında yorum yapmaya gerek yok çünkü zaten sen yapmamışsın

senin yaptığın şey bir LOGO değil maalesef, bir resmin üzerine gelişigüzel yerleştirilmiş uyumsuz ve karmaşık semboller, yorum için bişeyler yanılayacaksan bu kayda değer bişeyler olmalı ki bunun için de oldukça çalışman lazım...

serkan çankaya

🌱Yeni Üye🌱
gayet yaratıcı ... biraz daha çalışırsan daha iyi olcağına eminim..

enes66

🌱Yeni Üye🌱
!!!

Bir sitede gördügüm yozgat logosunu begenmedim ve bende kolları sıvadım. yarım saatlik bi çalısma sonucu bitirdim.

bir sitede görüpte begenmedim logo ;

Benim yaptıgım logo ;

Yorumlarınızı bekliyorum.

Baltalayıcı cevaplar yerine daha anlamlı daha açıklayıcı bir yorum yapsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Öncelikle beğenmediğin logoyu da paylaşsaydın (ben göremedim paylaştıysan bile) daha iyi olurdu. ikincisi hiç kimse annesinin karnından grafiker olarak doğmadı. İlla ki kötü şeyler ortaya çıkacak ilk başta. Bunu zamanla görerek araştırarak geliştireceksin.

Bir logo tasarımında bana göre yazı tipi, renk, dizim, çizim vb. bir çok unsur var bunların tamamı logoyu oluşturur. Şöyle yapayım böyle güzel durdu mantığında değil de şöyle yaparsam yozgat'ın şu özelliğini belirtmiş olurum. Ya da benzeri fikirlerle desteklenmeli logo. Hayatında başarılar dilerim. Ben de bir yozgatlıyım :)

Yozgat Merkez'den selamlar :)

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Üzerinde biraz daha çalışmalısın bu haliyle olmamış ama istek varsa eninde sonunda olur...