Neler yeni

logo yaptıracam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

runbelx

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtığım bilmiyorum ama web siteme logo yaptırmak istiyorum

fazla param yok ama güzel bir logo yapana 50 tl ödeyebilirim

yılmaz 0532 481 66 41 ilgilenenler benimle irtibata geçsin lütfen

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

grapharch

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtığım bilmiyorum ama web siteme logo yaptırmak istiyorum

fazla param yok ama güzel bir logo yapana 50 tl ödeyebilirim

yılmaz 0532 481 66 41 ilgilenenler benimle irtibata geçsin lütfen

50 tl ye logo yaptırmak istiyor ve siz arkadaşlar ilanınızla ilgileniyorum diye buraya yazıyorsunuz. bu nasıl iş! siz tasarımcı falan değilsiniz. emekçi hiç değilsiniz. 50 tl ye kötü bi yerde anca yemek yersiniz. :puke:

bence bu sitenin bu tarz ilanları bırakanları ve bu tarz ilanlara fırsat verenleri burada barındırmaması gerekiyor...

degrade

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grapharch arkadaşıma tamamıyla katılıyorum. Eğer iylik yapmak istiyorsanız bedava yapın arkadaşlar. Ama 50 TL ye de logo yapılır mı...

gp87

🌱Yeni Üye🌱
Grafik tasarımcısıyım. tasarim.stationaryart@gmail.com adresinden sitenizin görseline göre bir logo yaratabiliriz. Çünkü site tasarımı ile logo tasarımı her zaman bağlantılıdır. mail adresinizi alabilirsek ya da siz konu ile ilgili mail e dönüş yaaprsanız detaylı konuşabiliriz.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
vay beeeeeeeee 50 tl ye logo çizen ne kadar profesyonel grafik tasarımcı arkadaş var. gerçekten çok komik çokkkkkkkkkk. yazıklar olsun mesleği bu kadar düşürenlere başkada bişi demeye gerek yok. profesyonel logo 50 tl olamaz profesyonel düşünen tasarımcıda bu fiyata logo çizmez. çok üzücü...

akkaya1606

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grapharch sana sonuna kadar katılıyorum...

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
vallahı aglıyorum cok kotu oldu lutfen fıyat yazmayın buralara 10 TL yapan bıle cok kartvızıt yaptırana logo cızen kısıler var bu ıs tasarımcılıktan cıktı..

reklam_tasarim@hotmail.com

runbelx

🌱Yeni Üye🌱
değerli grafiker dostlarım ilanıma göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim logonum siparişini verdim mesajları okudumda bazı arkadaşlar tepki göstermiş ben bu ilanı sizin mesleğinizi küçümsemek amaçlı açmadım web sitemiz amatör bir site bizde kendi aramızda para topladık oda anca 50 lira çıktı :) genede mesajımı tam anlatamadığımı düşünerek bütün grafiker arkadaşlarımdan özür diliyorum inanın sizleri kıskanan biriym keşke ben yapabilsem sizin yaptıklarınızı hepinize saygılarımı sunuyorum

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
buraya bu fiyata yapanların hepsi bu işi meslek olarak yapmıyor.
Hobi olarak yada bu konu hakkında az bir bilgiye sahip olanlar hiç yoktan az da olsa bir miktar ücret almaya hayır demez.
Uzmanlar zaten böle ufak işlerle uğraşmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...