Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo yardım isteği..

ışık0

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 tane logo var elimde sizlere sunmak istedim.....
yorum yaparsanız sevinirim yazı ve resim değiştir kalsın vs.....

boatmar işletme işin konusu deniz motorları ve motosiklet tamiri ...
şimdiden teşekkürler

saygılar.....

Son düzenleme:

Benzer konular

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
ikisi arasından tercih yapmam gerekiyorsa birincisi derim

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
anladığım kadarıyla bu bir motor markası olacak. peki zaten motorun üstünde amblem şeklinde yer alacak bir logoda motor resmi koymanın ne gereği var. daha sade ve daha anlaşılır küçültüldüğünde büyük halindeki etkiyi verebilen bir logo tasarlamalısınız.

ışık0

🌱Yeni Üye🌱
anladığım kadarıyla bu bir motor markası olacak. peki zaten motorun üstünde amblem şeklinde yer alacak bir logoda motor resmi koymanın ne gereği var. daha sade ve daha anlaşılır küçültüldüğünde büyük halindeki etkiyi verebilen bir logo tasarlamalısınız.

motor markası değil ....
işletme ismi boat mar yaptığımız işin konusu deniz motorlari ve motosiklet tamiri ve satış.....
yorum için ayrıca teşekkürler..........

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
1. çalışmada, motor resmi ve yazı etrafındaki (kontour) dış hatları kaldır bence..
iyi çalışmalar.

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
senden logo istediler afiş kompozisyonu gibi yapmışsın
daha az obje kullanmalısın
ikisindede objeler çok fazla
daha sade tasarımlar oluşturmalısın

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logoyu sade, anlaşılır ve akılda kalıcı yapman lazım. Onun için motor parçaları vs. ayrıntılarını çıkarıp, sadece pervane ve motosiklet direksiyonu üzerine yoğunlaşmalısın. Ayrıca yazı karakteri olarak 2.'ninki olabilir. Kolay gelsin.

mehmet_ALPAY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dizyn.org
direksiyonla lambayı üst köşeye koy sonra aç ışıkları mar yazısı parlasın (1.logo için)
iyi çalışmalar..

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
senden logo istediler afiş kompozisyonu gibi yapmışsın
daha az obje kullanmalısın
ikisindede objeler çok fazla
daha sade tasarımlar oluşturmalısın

örnek göstermek gerekirse
boatti2.jpg

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk logo daha iyi gözüküyor fakat direksiyondaki ayrıntıları kaldırılıp daha sade bir hale getirilirse daha kullanışlı ve hoş olur diye düşünüyorum.
Elinize sağlık...

ışık0

🌱Yeni Üye🌱
örnek göstermek gerekirse
boatti2.jpg

saol nazy...

bu logolar bana geldi bende sizlerin önünüze sundum......grafiker değilim...sayenizde yorumlarınız ve katkılarınızla inşallah güzel bir logom olçak....logo içinde ayrıca çok teşekkürler....
logo yardımınız olursada çok sevinirim.......

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle elune sağlık ama bu logoyu kartfizitte faturada falan kullanması gerekirse anlasılması biraz zor olmazmı

taurusclk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birinci calısmada kullandıgınız konturler hiç olmamış ayrıca arkadasında dediği gibi kartvizit ve diger baskılarda kullandıgınız zaman anlasılmaz daha sade bi calısma yapmanızı öneririm başarılar

docker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ikisini de verme derim baştan başla. logotypeler sade, anlaşılır, koaly akılda kalır olmalıdır. çok resimsel olmuş, heryeri doldurmuşsun motorlai motorsikletlei pervaneyle. ikincisi daha da beter. bunlar hep bu boyutlarda olmayacak. düşün ki adam bunu küçük boyutlarda da bastırmak isteyebilir, çakmak ya da kalemin üstüne mesela. o zaman onun pervane oldugunu kim anlayacak, ya da motor ? küçülünce iyice kaybolacak ki bu haliyle bile kafa karıştırıyor.

belki bana kızacaksın ama, herşeye "güzel olmuş" diyenlerden değilim. bu eleştirilerimi dinlersen kaliteli bir iş çıkartacaksın.

ışık0

🌱Yeni Üye🌱
ikisini de verme derim baştan başla. logotypeler sade, anlaşılır, koaly akılda kalır olmalıdır. çok resimsel olmuş, heryeri doldurmuşsun motorlai motorsikletlei pervaneyle. ikincisi daha da beter. bunlar hep bu boyutlarda olmayacak. düşün ki adam bunu küçük boyutlarda da bastırmak isteyebilir, çakmak ya da kalemin üstüne mesela. o zaman onun pervane oldugunu kim anlayacak, ya da motor ? küçülünce iyice kaybolacak ki bu haliyle bile kafa karıştırıyor.

belki bana kızacaksın ama, herşeye "güzel olmuş" diyenlerden değilim. bu eleştirilerimi dinlersen kaliteli bir iş çıkartacaksın.

tavsiyelerin için teşekkür ederim ....