Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo yardım

grkngren

🌱Yeni Üye🌱
Sitenin bütün kullanıcılarına selamlar aranıza yeni katıldım bir konuda yardımınızı istiyorum. Market için logo tasarlamam gerekiyor logo neredeyse ortaya çıktı yalnız eksik bir şeyler var gibi yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

son hali buradaki linkte yorumlarınızı bekliyorum

Benzer konular

grkngren

🌱Yeni Üye🌱
yardım için teşekkürler faydalı oldu!!! :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
yardım için teşekkürler faydalı oldu!!! :)

Sende haklısın eskisi kadar yoğunluk olmuyor malesef. Daha çok geçim kaygısına bürünmüşüz :)

Çalışmaya gelecek olursak, 1. logodaki sadelik güzel, renk konusunda biraz sıkıntılı gibi daha net hoş bir renk kullanılabilirdi. (müşteri isteği değilse eğer) Market için logo yapılırken kullanacağın alanda önemli. Ofset de sıkıntı olmayan bir çalışma tabela vs. gibi alanlarda sana sıkıntı çıkartabilir 2. logoda oluduğu gibi. İşin özü kanaatimce zaten logotype şeklinde ayarlamışssın logoyu 2. logodaki elma figürü karmaşaya yol açmış. Renklerle oynayıp 1. logo üzerinden devam edilebilir. Emeğine sağlık. Saygılar. (Sen yinede kusura bakma geç yorumladık :) )

grkngren

🌱Yeni Üye🌱
Yorm için teşekkür ederim renk ve elma konusu müşterinin isteği doğrultusunda yapıldı yoksa bende sade olması yönünde hemfikirim;)son halini de bu şekilde oldu... saygılar

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğine sağlık. Müşteri her zaman haklıdır :)