Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Yorum İsteği d REKLAM AJANSI

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadasım bence hicbiri olmamıs,burdaki arkadaslar neyi begendiler anlamadım gitti.bakıyorum bakıyorum renk uyumunun haricinde oyle etkileyici bir tasarım yani logo goremiyorum.simdi atıyorum sen bunu tabelada kullancan ve ısıksız vinyl germeye basılacak,gunduzleri renk uyumu cok guzel ama aksam bir bakcaksın hiçbirsey gorunmuyor.arkadasım sen reklam ajansı isen daha farklı sansasyon getirecek bir logo yapmalısın,boyle dinamizmi kacmıs bir logo reklam ajansına yakısmaz.birde or'ag'nizasyon yazısını or'ga'nizasyon olarak değiştirmen gerekiyor.

virgull

🌱Yeni Üye🌱
Çok karmaşık, sadece beşinci biraz daha sadeleştirilirse bir şeyler ortaya çıkabilir.

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
6 ve 7 güzel olmuş. HSNBLR inde dediği gibi son çalışmadaki renkleri ters çevirsen harika olur. eline sağlık

designerbyMR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasım bence hicbiri olmamıs,burdaki arkadaslar neyi begendiler anlamadım gitti.bakıyorum bakıyorum renk uyumunun haricinde oyle etkileyici bir tasarım yani logo goremiyorum.simdi atıyorum sen bunu tabelada kullancan ve ısıksız vinyl germeye basılacak,gunduzleri renk uyumu cok guzel ama aksam bir bakcaksın hiçbirsey gorunmuyor.arkadasım sen reklam ajansı isen daha farklı sansasyon getirecek bir logo yapmalısın,boyle dinamizmi kacmıs bir logo reklam ajansına yakısmaz.birde or'ag'nizasyon yazısını or'ga'nizasyon olarak değiştirmen gerekiyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim ....

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
rica ederim,eleştiriye acık olmanız cok iyi.ben herhalde kızacagınızı tahmin ediyordum.

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğine sağlık 3,5,7 bu çalışmaları çok beğendim;)

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2. ve 6. çalışma çok iyi bence. elinize sağlık.

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
5 ve 6 diyorum abi eline sağlık

Babuer

🌱Yeni Üye🌱
Kardes, 1. calismanin aynalanmis yaziyi tam olarak degil, yarim olarak olsutur. Yani kisacasi, sanki kaygan bir zeminde aynalanmis gbi.
Bak dahada güzel olacak.

efeem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
6 derim ben çok güzel. Sade ve şık

kampus

🌱Yeni Üye🌱
3. çalışma 4. çalışmanın zemininde çok hoş dururdu bence
2. çalışmada gene güzel ama koyu bi zeminde selam kampus

yesil_dokunus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 ve 5 numara diyorum. özellikle 5 numarada arka fonda yer alan d harfleri çok hoş olmuş. bence rahatlıkla kullanılabilcek bir logo
teşekkürler

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
5. ve 7. çalışmalar çok iyi görünüyor emeğine sağlık sen logo işini kapmışsın ;)

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aralarında 3 güzel asil duruyor dahada iyisini yapabilirsin :)