Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo

kara kule

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sorun çizgide değil. sorun G garfi ve saat bütünleşmesinin zayıf kalması, o bütünleşmeyi daha kolay algılatabilirsen çizgiyi atıp atmaman farketmeyecektir. Kadranın içindeki güneş simgeleri gereksiz duruyor. Grafik tasarımda gerekli olmayan tüm elemanlar atılır.

bir ek de ben yapacak olursam. saat noktaları olması gereken yerlerde değil. bir aralar kadran hazırlamakla meşgul olduğumdan dikkatimi çekti...

bunların haricinde renk uyumu ve font seçimleri güzel. fakat saat hala ayrı birşeymiş gibi duruyor. acaba "G" harfini saat ile bütünleştirebilir misin. evet evet tam olarak anlatmak istediğim bu G harfi saatin ta kendisi olabilir.

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben saat - çilik takıldım sanki kucukden buyuge gidiyor gibi duruyor harfler:.
Guzel calışma eline saglik:) miss.

nishan

🌱Yeni Üye🌱
kesinlikle katılıorum karakule sana. G harfi saat olduğunda daha iyi olacak

XURVIN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
son gönderdiğin logolardan 2 numara bnm favorim yanlız küçük bir not saatçilik ünvanını daha düz ve estetik bir font kullanmalısın bence böylece logodan sıyrılıp estetik ve sağlamlık hissi getireceği kanaatindeyim... başarılar...

grafiker03

🌱Yeni Üye🌱
çizgiyi alırsanız o zaman g harfi ortadan kalkmış olur bence çizgi ve saat bir bütünlük oluşturuyor.

yada saati 12.15 yaparsanız çizgileri alabilirsiniz o zaman G olur saygılar

dandy

🌱Yeni Üye🌱
çizgi gereksiz arkadaşlara katılıyorum renklerde kesinlikle faworim gri&turuncu ellerine sağlık

Mustafa Hakan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence çizgiye takılmadım aslında
nasıl bir ezber vardır bizde? tüpçü deriz tüp resmi, giyim deriz, kıyafet resmi.... bunları koyarız
belli ki bir müşteri zorlaması var ortada sizde saati insanlaarın gözünün önüne getiriyorsunuz :D
Yani çizgi bizim için çok şey ifade etsede burda, müşteri için pek bişey ifade etmiyo aslında :D