Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logoda Dikat edilmesi gerekenler easy stopp Motor Bikes

Rkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaslar bir logoda grafik ollarakdan motor kullandim motor ise hondanin bi ürünüdir honda markayi animsaticak seyleri sildim ama motor kenndisi satten honda oldugu belli oluyor bu bize sorun yapa billir mi arkadaslar ??

LOGO
easystopp.jpg

Benzer konular

Madame

🌱Yeni Üye🌱
Motoru degistirdigin icin yani bazi parcalari sildigin icin sorun cikacagini sanmiyorum.
Seni rencide etmek istemem asla, fakat bu logoyu kücülttügünde yani 2 cm lik bir boyuta kücülttügünde bu logonun isleyecegini düsünüyormusun?
Cok fazla detay var motorda. Kücük detaylardan kurtulmani tavsiye ederim.
Renkler güzel uyumlu.
Kolay gelsin ve iyi aksamlar...
Nurcan

Rkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Motoru degistirdigin icin yani bazi parcalari sildigin icin sorun cikacagini sanmiyorum.
Seni rencide etmek istemem asla, fakat bu logoyu kücülttügünde yani 2 cm lik bir boyuta kücülttügünde bu logonun isleyecegini düsünüyormusun?
Cok fazla detay var motorda. Kücük detaylardan kurtulmani tavsiye ederim.
Renkler güzel uyumlu.
Kolay gelsin ve iyi aksamlar...
Nurcan

estafurllah rencide degil bir yardim ollarak kabul ediyorum ama abim detay olmasini istemisdi ama bi kac parca sillmek zorundayim onunda farkindayim, ilerde sorun yapa billicek detaylari silicegim..

kesin cvp vere billicek arkadaslar vardir kesinlikle yardiminiza ihtiyacim var yardimci olurmisiniz ??

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logonun nerede kullanılacağını da belirtirseniz insanlara, daha iyi yardımcı olurlar sanırım. Eğer web'de kullanılacak ise sadece, bence iyi gibi. Tabi benden daha iyi arkadaşlar da var. Onların da fikrini dinlemelisiniz.

Rkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logonun nerede kullanılacağını da belirtirseniz insanlara, daha iyi yardımcı olurlar sanırım. Eğer web'de kullanılacak ise sadece, bence iyi gibi. Tabi benden daha iyi arkadaşlar da var. Onların da fikrini dinlemelisiniz.

logolar sirket logosi buna benzer bi logodaha var ordada hummer jeppinle yapilmis logo bu motor alim satim yerinin logosi bide araba kiralama ise hummerle olan logo yani anlicaginiz heryerde kullanilcak

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️

arkadaşa katılıyorum.. sadece web için ise sorun olmaz ama kurumsal kimlik (kartvizit, zarf, antetli kağt vs.) gibi küçük boyutlarda kullanılacak ise baskıda sorun çıkabileceğini düşünüyorum. Ama motoru biraz daha stilize edip sadeleştirerek kullanabilirsiniz.. Kolay gelsin, başarılar...

Rkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşa katılıyorum.. sadece web için ise sorun olmaz ama kurumsal kimlik (kartvizit, zarf, antetli kağt vs.) gibi küçük boyutlarda kullanılacak ise baskıda sorun çıkabileceğini düşünüyorum. Ama motoru biraz daha stilize edip sadeleştirerek kullanabilirsiniz.. Kolay gelsin, başarılar...

arkadasim =) bu konu üzerinde 3 postingde cvp vermisim satten benim sordugum marka olayi markali motor markali arabayi kenndi logomda kullana billirmiyim yasal ollarakdan dikate alinmasi gerekenleri sordum

tskler cvplariniz icin :( kesin cvp alamadim ama ben