Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logom Türkçenin Zaferi

Benzer konular

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence olmamış neden derseniz türkçenin zaferinden çok çocuklara hitap eden bir oyun sitesi veya oyuncak firması mı desem öyle olmuş renkli renkli hoş olmamış bana sorarsan bilen birilerine yaptır hem sen kazan hem o kazansın birde komple çizimden bahsediyorsanız o logo değilde banner olmuş

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya ben pek olarak anlamıyorum ama seni kırmak gibi olmasın ben bunu logo dan çok banner e çok benzettim ki banner olarak yapsanda biraz basit olmuş bence öle güzel bi siteye daha şahane bişi yapabilirsin yinede ellerine sağlık..SAYGILAR

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu bir header olabilir logo değil

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
Teşekkürler arkadaşlar fikirlerinizi her zaman dikkate almışımdır. Bu site bana çok şey öğretti. Banner konusunda haklısınız. Çevremdeki arkadaşlar da renkli bi şey olsun deyince böyle bir şey aklıma gelmişti. İlköğretim öğrencilerine hitaben hazırlandığı için sitem, böyle düşünmüştüm. Yorumlarınız için teşekkürler.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Kesinlikle bir logo değil... :) Bu mantığa hayranım hakkaten ilkokul öğrencilerine hazırlandı diye resmiyetsiz olmak zorunda mı .. dikkatsiz çalışılmalı mı ? .. Öyleyse hiçbir çikolota gofret dondurma ekiter ve ambalaj çalışmaları kurumsal renklerde olmayıp rengarenk ve gülen suratlarla dolu olmalıydı.. Evet evet bu bir banner.. Logo demeniz bir hata.. logoda fotograf kullanmak.. Kesinlikle onaylamadığım birşey.. bu kadar çok detay çizim.. Bence logo inceleyin birazcık .. yinede emeğinize sağlık..

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
logo olmadığı tamam da bir de başlıkla içerik arasında bir çelişki var
mevlana yerine yunus emre görselini kullanman daha uygun olur
çünki mevlana eserlerini arapça ve farsça kaleme almıştır.
yunus emre ise tamamen türkçe eserler vermiştir.
karaman oğlu mehmet bey görselini es geçmeyin derim

yok2504

🌱Yeni Üye🌱
daha klasik ve pastel renklerle daha iyi olabilir.
hitap ettiğiniz kitleyle tasarım birbirinin tersi görünümünde

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
Kesinlikle bir logo değil... :) Bu mantığa hayranım hakkaten ilkokul öğrencilerine hazırlandı diye resmiyetsiz olmak zorunda mı .. dikkatsiz çalışılmalı mı ? .. Öyleyse hiçbir çikolota gofret dondurma ekiter ve ambalaj çalışmaları kurumsal renklerde olmayıp rengarenk ve gülen suratlarla dolu olmalıydı.. Evet evet bu bir banner.. Logo demeniz bir hata.. logoda fotograf kullanmak.. Kesinlikle onaylamadığım birşey.. bu kadar çok detay çizim.. Bence logo inceleyin birazcık .. yinede emeğinize sağlık..

Dilara hanım, böyle çalışmalara banner dendiğini bilmediğim için logo demeyi uygun buldum. Bir logo nasıl olur, onu bilmeyecek kadar cahil değiliz çok şükür. Ayrıca bir site için düzenlenmiş banner çalışmasıyla, boğazlara hitab eden çikolata, şeker gibi yiyecekleri kıyaslamanız yanlış bence. Çocuklar bir çikolatanın kabının rengine falan bakmazlar, onlar için önemli olan şey kabın içindeki çikolataya bir an evvel ulaşmaktır. Ben ise branşımla ilgili bir site yapıp öğrencilerimi bilgilendirmeyi amaçladım. Tabi öğrenci milletini böyle bir siteye çekebilmek önemli. Yani çikolata gibi kolay olmuyor malesef. İyi günler.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çocuklar bir çikolatanın kabının rengine falan bakmazlar, onlar için önemli olan şey kabın içindeki çikolataya bir an evvel ulaşmaktır. .

peki bu mantığınızla ilgili size birşey sormak istiyorum.

Kendinizi empati kurarak bir çocuk olarak görün.
Karşınızda bir raf var ve iki ambalajlı çukulata.
Birincisi sim siyah iç karartıcı bir ambalaja sarılmış. Hiç bir figür cezmeden birşey yok.
İkincisinin ambalajı ise cıvıl cıvıl çocuklara hitab eden karakterlerle ve renk cümbüşü ile bezenmiş.
Siz bir çocuk olaraktan tercihinizi ilkinden yanamı kullanırsınız?

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
peki bu mantığınızla ilgili size birşey sormak istiyorum.

Kendinizi empati kurarak bir çocuk olarak görün.
Karşınızda bir raf var ve iki ambalajlı çukulata.
Birincisi sim siyah iç karartıcı bir ambalaja sarılmış. Hiç bir figür cezmeden birşey yok.
İkincisinin ambalajı ise cıvıl cıvıl çocuklara hitab eden karakterlerle ve renk cümbüşü ile bezenmiş.
Siz bir çocuk olaraktan tercihinizi ilkinden yanamı kullanırsınız?

Mesajın tamamını okumadınız galiba. Meselemiz renkli çikolata ambalajları değil. Sitem için düzenlediğim bennerın renkli olması. Ben zaten renklilikten yanayım. Dilara Hanıma cevap verirken çikolata meselesini ele aldım, zaten örneği veren de kendisidir.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Hocam bence o fotoğrafları kaldırın. Türkçe'nin zaferi yazısını da tek font yapın. Çocukların ilgilsini çekmek için bu kadar renk kullanmanıza gerek yok bence mesela; açık pembe yerin vişne çürüğü kullansanız yine çocukların ilgisini çekebilir. Tabii siz bu bannerdaki renkleri seçerken biraz da olsa sitenin tamamında kullanacağınız renkleri de göz önünde bulundurun bence.
O fotoğraflar yerine türkçe ile ilgili olabilecek resimler koyabilirsiniz. Veya böyle bir çalışma yerine türkçenin zaferi anadüşünceli bir karikatür çalışma gibi bir şey koyabilirsiniz. Hatta belli aralıklarla da değiştirirsiniz. :)

Örnek vereyim zafere pek benzemiyor ama :):

sendemibrutus.JPG

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
d3niz teşekkür edrim tavsiyelerin için. Site işinde daha yeniyim. Ama şunu belirteyim: Sitemin adı türkçeninzaferi olsa da içeriğini geniş tutuyorum. Edebiyatı da içine kattım. Resimleri onun için koydum. Türkçeyle ilgili şeyler de olabilir. Karikatür fikriniz güzel, hoşuma gitti, değerlendireyim inşallah. Bu arada bennerı öğretmen arkadaşlar ve öğrenciler beğendiler. Onun için tamamen değiştirmeyi değil de kısmen tavsiyelere uyarak değişiklik yapabilirim. Hayırlı çalışmalar.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Evet fotoğraf konusunda düzenleme yapabilirsiniz. Onlar yerine vektörel çizimler kullanırsanız daha güzel olabilir.

Rica ederim. Kolay gelsin. :)

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Logo derseniz olmamış...
ama
Hareket katabilirseniz (Flash yada Photoshop Animation ile) , birazcık sadeleştirirseniz şık bir header olabilir. Düşünceniz ve yapmaya çalıştığınız şey çok güzel
umarım başarılı olursunuz , iyi çalışmalar dilerim:)

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
banner olarak hoş olmuş. eline sağlık.

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
selamun aleykum değerli arkadaşlar. derneğimiz için logo tasarımı gerekiyor yardımcı olmak isteyenler için aslanmashadov@ hot mail

Daha kaç kere aynı şeyi yazmayı hedefliyorsunuz bilmiyorum ama burasının çöp kutusu olmadığı kesin. Forum kurallarına uyun birazcık ne olur

aliyalc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logodan önce değinmek istediğim bir nokta olacak.. Türk Yazarlarını. Düşünürlerini kullanmışsın ama Türkçeyi Anadil olarak kullanılmasını sağlayan Karamanoğlu Mehmet Bey'i Koymamışsın bu bir. İkincisi Bir logodan ziyade sayfa başlığı tarzında olmuş...