Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logoma yorum please.. protek

emeldagli

🌱Yeni Üye🌱
protek nedir.
ne iş yapar
sektörde ki kitlesi kimdir...
Arkadaşlar logo,amblem veya logotype atıyorsunuz iyi güzel hoşta bu nedir açıklamalarını yapınız.
emel bu uygulamış olduğun logoları basılı materyaller için düşünmemelisin serigrafi, kabartma, outdoor cephe giydirmeleri veya totemleri marka ve kurumsal oluştururken bunlara dikkat edilmesi gerekiyor.
logo çalışmalarında espas ve eşitsizlik sorunu var... protek mi zamanı anlatıyor zaman mı protek'i anlatıyor ayrıştırmalısın.
tabi bu dediklerim benim marka için düşündüklerim sen ve müşteri ne düşünür bilmem kolay gelsin iyi çalışmalar.
:) başarılar.

çok doğru söylüyosunuz da bi de müşteriyi görseniz:)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Yorum istiyorsunuz ama yeterince istenenlere cevap vermediginizin farkinda misiniz?

KayhanTok

🌱Yeni Üye🌱
Degerli ustadlarin ardindan bana ne kadar elestiri hakki dogar bilmiyorum ama yine de yazmadan edemedim.
Her iki calisma da (firmaya ve ne is yaptigina dair hic bir bilgisi olmayan) bana gore uzerinde durulmali. Ilki zaten var olan bir calismanin neredeyse aynisi. Bu olabilir ama ogrenildikten sonra kullanilmasi etik ve hukuk acisindan dogru olmaz sanirim. Ikinci calisma ise bana daha cok bir dedektiflik ya da silah firmasini cagristirdi. Ayrica `R` ler ile ilgili elestiriye sonuna kadar katiliyorum.
Bu arada musterinin bunlara ne kadar mazeret olabilecegini de bilemiyorum.
Calismanin son halini umarim burada paylasirsin...

TenTaTivE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence farklı birşeyler düşünmelisin ;)

inoksanpj5.gif

arkadaşa katılıyorum

gumushhh

🌱Yeni Üye🌱
Gumush !

ikinci protek daa guseel ama Rsi okunmuo o samandaa !
ilk protekte isee o harfinin birasdaa R ye kaymasıı lasıım

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
o dişli çarkı kaldırıp farklı bişeyler konulabilir ama fena olmamuş eline sağlık mutti

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
aysgl ben onu saatlerin içindeki zembeleg,ği dikkate alarak yaptım dişliden yola çıkmadım dişliyle saatin ne alakası var yoksa dimi:)

escape_lea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeldagli 1. çalışman zaten daha önce yapılmış ve kullanılmakta olan bir logo oldugu için kullanılması etik açıdan doğru olmaz.
2. çalışmandaki r sorununu düzeltirsen ve o harfi yerine kullandığın şekil de hoş olmamış onun yerine daha güzel zamanı anlatan birşeyler kullanmalısın.

mutti arkadaşım ben de aysgl e katılıyorum, çalışmandaki zembereğe benzeyecek şekil daha çok dişliye benzemiş belki biraz daha uğraşmalısın ;)

emek harcamışsınız , emeğinize sağlık.

emeldagli

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yorumlarınız için çok tşkkür ederim ayrıca mutti zaman harcayıp bu logoyu yaptığın için de sana çok tşkkür ederim:))

DareDeviLL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmanızı Begendim Özellikle REnk Seçimi Çok Uyarlı
Başarılarınızın Devaı Dileklerimle

devied

🌱Yeni Üye🌱
buna işmi diyorsunuz buna nacak gülerim hah ha ha ...

turgut_kilic

🌱Yeni Üye🌱
bence protek ile zaman yazısın birleştirip birşeyler yapsan daha iyi olur

buluts

🌱Yeni Üye🌱
benzer logolar yapmak aynı düşünüldüğünü belirtir. o yüzden farklı düşünmek gerek. farklı dizaynlar yaratmak gerek.

çalışman güzel..başarılarının devamını dilerim ;)

buluts

🌱Yeni Üye🌱
benzer logolar yapmak aynı düşünüldüğünü belirtir. o yüzden farklı düşünmek gerek. farklı dizaynlar yaratmak gerek.

çalışman güzel..başarılarının devamını dilerim ;)

emeldagli

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınıza fakat hakkatten bilmeden yaptım logoyu bilinçli yapsam sölerim öle bi çekincem yok çünkü yeniyim daha.. gelmeyin üstüme yaw:(

freediz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logo tasarımlarımızda bir takım çalışmalardan esinlenebiliriz sanırım sen fazla esinlenmişsin kullandığın espriler bazı firmalarla aynı ilk logo çalışması bana inoksanı hatırlattı 2.de bütün ofsetlerin kullandığı espri kendine özgü birşeyler çalışmalasın başarılar

meltemajans

🌱Yeni Üye🌱
slm
protek bayisi için mi tasarladınız
eğer öyleyse sadece zaman diye isim koymak yerine daha genişletilerek ünvak ekleseydiniz bence daha iyi olurdu.
ama güzel bir çalışma olmuş

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
aslında çok zevkli bir konu. güzel şeyler çıkarılabilir.. ama burda asıl önemli olan bu adamların yaptığı iş. bu adamlar bir saat markasımı yoksa çeşitli saatleri satan ve tamir yapan bir dükkanmı. bunu bilmek lazım. eğer saat markasıyasa daha çok tipografik bir çalışma yapılması uygun olur. saat logoları genelde fonsaldır çünkü kurumu yansıan tasarım saatin tasarımı olur. ama diğer türlüyse ozaman bir ikon mantıklı olabilir. yakardaki çalışmalara gelince çok verimli logolar değil