Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logonuzu 3d yapın ve hatta böyle iş sunumu hazırlayın

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dersi oldukca basit hazırlamaya çalışdım acemi olduğunuzu varsayarak onun için ben bunu biliyordum bu çok basit zaten gibi yorumlarınızı kaale almayacağımı bildiririm herkez bu konuda çok bilgili olacak diye birşey yok

v-ray yok mofier yok mantal ray yok plug in yok faydalısı olabilir derse ^^

DERS BAŞLANGICI;

1.ADIM_öncelikle freehand,ındesing,ılustrator,corel fark etmez herhangibi bir vektör programda logomuzu a.i formatında kaydediyoruz.

2.ADIM_
1*3DSMAX programını açıp içine ai dosyamızı sürükleyip bırakıyoruz.

sürükleyip bırakdıkdan sonra sayfamıza ortalarız ortalamayız o size kalmış birşey

2*resimde gördüğünüz gibi 2 ile işaretlenmiş yerde modifier butonu vardır o butona tıkladığımızda objeden çıkıp modifiere geçmiş oluruz modifier butonunun altında araç çubuğumuzu bulunuz orayada tıklayarak açarız 3 ile işaretlenmiş olan ve ismi bevel olan modifiere tıklayınız.

3.ADIM_ 1.işaretli kısımda verdiğim değerleri giriniz o sizin zevkinize kalmış isteğiniz üzerine oynayabilirsiniz
2.işaretli kısımda ambient rengini istediğiniz gibi oynayın onun altındaki spectular ( alacağı ışık onunlada oynayın) istediğiniz gibi daha iyi sonuç için oynayın durun kurcalayın daha çabuk öğrenirsiniz.
3. işaretli kısımla ise hazırladığınız materyali logonuz seçili iken atmanızı sağlar.

arkadaşlar bu dosyayı nasıl vidyo yapacaksınız onu camera derslerinde bulursunuz resim olarak çıkartacaksanız onuda render derslerinde bulursunuz ama sorarsanız cevap veririm

arkadaşlar bu dersi basit hazırladım ve fazla açıklamada bulunmadım takıldığınız her yerde buradayım sadece sormanız yeterli birçok yerde deneyimsiz arkadaşımızın takılcağından eminim çünkü benim bile örneğin vektör dosyanın içindeki boşlkları çıkarmada olsun bazı çok vortexli çizimlerde olsun sorunlarım oluyor benim asıl işim animasyondur modellemem çok gelişmiş değildir ama genede bilirim her türlü sorununuzda yanınızdayım

saygılarımla Emre Ersöz

Son düzenleme:

Benzer konular

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2. resimdeki sayılar çıkmamış ama dikkatli bakarsanız zaten anlarsınız basit bi ders kolay gelsin

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
anlaşılmayan bir konu warsa aydınlanmanıza yardımcı olurum sorusu olan varmı onlineım

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açıkcası cinema 4d derslerini çok gördüm ve çok tereddütlerim oldu girsemmi girmesemmi diye ama hiç girmedim çünkü artık o kadar çok programda okadar çok derse bakıyorumki 3d anlamında sadece 3ds max ve after effecti kullanıyorum yoksa patlayacağım diye korkuyorum vektör ve pixel tabanlı programlara zaten hakimim her şekilde ama iş 3d olunca tek program kullanımını ve yardımcı olarak ( poser , brice , daz production ) gibi birkaç benim için paket programı kullanımı daha rahat çalışmamı sağlıyor. eğer maya ve cinama 3d ye giriş yaparsam neyi nerde yapacağımı karışdıracağımı düşünüyorum ve açıkcası bu beni korkutuyor kusuruma bakmayın çok bilgim yok cinama 4d de ama elimde dersleri war alıntı olarak paylaşabilirim isterseniz

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık arkadaşım.basit ve anlaşılır bir ders olmuş.cinema 4d yi bende bir kez kurdum.biraz kurcaladıktan sonra senin o korktuğun şeyleri bizzat yaşadım.o kadar çok şey öğreniyor ki insan...bu öğrenilenler insanın başına bela oluyor mu ,oluyor.çünkü catogorize edemiyorsun.birbirine karışıyor.bu sebeplerden dolayı vazgeçtim.aynı işi yapan programlardan birini öğreneceksin.ona da hakkını vermeye çalışacaksın.cinema 4d de aslında aynı işi yapıyor.onda da extrude bevel işlemleri yapılabiliyor.terimler çoğu programda değişmiyor.ben max la ilgili bazı bildiklerimi maya tutoriallerinden öğredim.slmlarr

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana katılmana sevindim yorumun benim için önemli en azından tercihimde haklı olduğumu öğrendim

2 aylık max kursuna gittim ben benim zaten bildiklerim dışında birşey öğretemediler ama genede ücrette herhangibi bir sıkıntıya sokmadım insanları orda maya hocasıyla max hocasının bir kavgasına şahit oldum max daha anlaşılır maya daha iyi organik madelleme yapar falan gibi ewet ama dedimki onlara maya organik modelleme için güzeldir max ise daha çok teknik modellemelerde iyidir kavganız anlamsızdır dediler haklısın ama bu böyle şu şöyle anlatamadım

siz siz olun şunu bilin;
yapmak istediğiniz işi bir düşünün
çıkacak sonucu gözünüzde canlandırın
cinama 4d de yapacağınız işe benzer çalışmalara bakın
maxde yapacağınız işe benzer çalışmalara bakın
mayadada aynen yapacağınız işe benzer çalışmalara bakın

sonra kararınızı tam veremediniz en çok tutorial olan programa bakın forumdaki yorumlara bakın

en sonunda ise kendi kararınıza kalmışdır siz en iyisini bilirsiniz

çıkan sonuç kendinizi bile şaşırtır

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar isdeyen olursa bir ders daha hazırlayıp kamera ışık ve render ayarlarıyla oynayıp güzel sonuçlar almanızı sağlayabilirim no(vray,ve plug ın)