Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logoyu Photoshopa Aktarma

drps

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Herkese iyi günler benim sorunum örneğin bi broşür yapıcam,ama corelde yaptığım logoyu photoshopa düzgün aktaramıyorum jpeg alınca her logoyu temizlemekde zor oluyor ben ham halindeyken adobe ilüstratör olarak kayıt ediyorum ve o şekilde photoshopa çağırıyorum ama bu seferde büyültüp küçültünce logonun pixelleri bozuluyo bunun en iyi yolu nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim.

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Corel de yaptıgınız logoyu seçinn convertleyin daha sonra export diyin..export sayfası acıldıgında uzantısını psd yapın ok dedikden sonra acılan yerde transparent backgorund u tıklayın bu sekılde psd dosyasını photoshop da rahatlıkda acabılır ve temızlemek zorunda kalmazsınız..İyi çalışmalar..

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Benim tavsiyem AI den kopyalayıp PS ye Smart Object olarak yapıştırın. Büyütmü veya küçültmede sorun yaşamazsınız. Ayrıca düzenlemek istediğinizde tekrar AI'ye geri dönerek gerekli düzenlemeyi yapıp tekrar PS'e dönünce otomatik güncelleme yapacaktır...

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
bla bla bla.

Corel de yaptıgınız logoyu seçinn convertleyin daha sonra export diyin..export sayfası acıldıgında uzantısını psd yapın ok dedikden sonra acılan yerde transparent backgorund u tıklayın bu sekılde psd dosyasını photoshop da rahatlıkda acabılır ve temızlemek zorunda kalmazsınız..İyi çalışmalar..

Ya böyle yaparsın.
Yada
Export Ederken Logoyu Buyuk Yaparsın jpg. değilde png. olarak kayıt edersın..
temizleme yapmanada gerek kalmaz ayıra bılırsın arkadsım ;) kolay gelsın.

AI'le fln uğrasma hiç..:sleepy:

drps

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hepinize teşekkür ediyorum....