Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lokanta logosu

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Profesyonel arkadaşlarım yorumlarınızı bekliyorum.
2643164024_9487ee7359.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
eğer tahminim doğruysa bu isim bana daha çok balıkçı restoranını anımsatıyor... o zamanda gözüm güneş yerine bir balık vektörü görmeyi bekliyor...

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sea yazısını balık şeklinde yapmaya çalışmıştım ama... ???

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Böyle şeyleri 50 yıl önce elle bile yapmıyorlardı. Yani hevesini kırmayayım diyorum ama sen elinden geleni yapıyorsun bunun için. Buna söylenecek bişey yok. Logo yapmak yazı yazmaya benzemez, içinde birçok matematiksel ve grafik kuralları bulunduran özel bişey bu. Her grafiker yapamaz zor bişeydir yani. Önce logo nedir bunu öğren ve yapman gerektiği konusunda birşeylere göz atıp araştırma yapmalısın, elini hiçbirşeye sürmeden.

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence yazılar çok kıvrımlı daha basit ve basit olmasına rağmen güzel bişey yapabilirsin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Böyle şeyleri 50 yıl önce elle bile yapmıyorlardı. Yani hevesini kırmayayım diyorum ama sen elinden geleni yapıyorsun bunun için. Buna söylenecek bişey yok. Logo yapmak yazı yazmaya benzemez, içinde birçok matematiksel ve grafik kuralları bulunduran özel bişey bu. Her grafiker yapamaz zor bişeydir yani. Önce logo nedir bunu öğren ve yapman gerektiği konusunda birşeylere göz atıp araştırma yapmalısın, elini hiçbirşeye sürmeden.

anlatım güzel.

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
bizimle paylaştığınız için teşekkürler, ama ben buna logo diyemem.
yazılar kıvrımlı, renkler çok, ve güneş uyumsuz,
saygılar...

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumda bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler. Gerekli mesajları aldım. Tekrar görüşmek üzere daha çok çalışmalıyım...

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
anlatmak istediğin yani sea yazındaki balık ilk bakışta anlaşılamıyor sen sölemesen ben hiç görmicektim mesela görünüş olarakta hiç hoş durmuyor yani biraz daha çırpınmalısın daha sade ama farklı bişey yapmalısın
dalgayı martıyı iskeleyi güneşi yelkenliyi yani çok çeşitli malzemeleri kullanabilirsin

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
güneşi kullanman benim kafamda ilk bakışta turizm firmasını çağrıştırdı.

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
daha sade ve anlaşılır bir çalışma yapmanı öneririm.bu haliyle çok karmaşık görünüyor.algısı zor.sitedeki örnekleri incelemen sana yol gösterici olacaktır.başarılar dilerim.

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆

bence karşı tarafa bu kadar katı olmamalısın tamam senin görüşün karışamam ama emeğede saygı sonuçta bişeyler yapmaya çalışmış ve buraya sunuyor eksiklerini görmemiz için değil mi?
biraz daha üstünde durmalısın eksiklerin çok yazılar çok karışık dağınık gözüküyor daha estetik olabilir ;)

♾️Grafik Gurusu♾️
madem kuşun ağızına bir balık yerleştiriyorsun o zaman onu pelikan yapmalısın... bu çizimdeki pelikana benzemiyor... ayrıca logoyu tamamen değiştirirken ismi cismi de değişmiş... yorum ve eleştirilerimiz bu logo için değildi biliyorsun ki... o nedenle eleştirilen logoyu düzeltmiş olmuyorsun...

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
madem kuşun ağızına bir balık yerleştiriyorsun o zaman onu pelikan yapmalısın... bu çizimdeki pelikana benzemiyor... ayrıca logoyu tamamen değiştirirken ismi cismi de değişmiş... yorum ve eleştirilerimiz bu logo için değildi biliyorsun ki... o nedenle eleştirilen logoyu düzeltmiş olmuyorsun...

şaşkın köfte o bir Balıkçıl, Heron (balıkçıl kuşu) kullandım pelikan da olabilirdi ama çok kullanıldığı için tercih etmedim. Ayrıca ben balık lokantası olarak ne şekilde bir logo yapabilirim diye konuyu açtım. Görüşlerin için teşekkür ederim

♾️Grafik Gurusu♾️
balıkçıl kuşuysa diyecek lafım yok... ama yinede pelikan daha sevimli dururdu :) seni tebrik ediyorum... en azından eleştirileri kaldırabilen ve bunların doğrultusunda daha iyisini yapmak için çaba sarfeden birisin...

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
balıkçıl kuşuysa diyecek lafım yok... ama yinede pelikan daha sevimli dururdu :) seni tebrik ediyorum... en azından eleştirileri kaldırabilen ve bunların doğrultusunda daha iyisini yapmak için çaba sarfeden birisin...

Teşekkür ederim.