Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle şeyleri 50 yıl önce elle bile yapmıyorlardı. Yani hevesini kırmayayım diyorum ama sen elinden geleni yapıyorsun bunun için. Buna söylenecek bişey yok. Logo yapmak yazı yazmaya benzemez, içinde birçok matematiksel ve grafik kuralları bulunduran özel bişey bu. Her grafiker yapamaz zor bişeydir yani. Önce logo nedir bunu öğren ve yapman gerektiği konusunda birşeylere göz atıp araştırma yapmalısın, elini hiçbirşeye sürmeden.
Böyle şeyleri 50 yıl önce elle bile yapmıyorlardı. Yani hevesini kırmayayım diyorum ama sen elinden geleni yapıyorsun bunun için. Buna söylenecek bişey yok. Logo yapmak yazı yazmaya benzemez, içinde birçok matematiksel ve grafik kuralları bulunduran özel bişey bu. Her grafiker yapamaz zor bişeydir yani. Önce logo nedir bunu öğren ve yapman gerektiği konusunda birşeylere göz atıp araştırma yapmalısın, elini hiçbirşeye sürmeden.
anlatmak istediğin yani sea yazındaki balık ilk bakışta anlaşılamıyor sen sölemesen ben hiç görmicektim mesela görünüş olarakta hiç hoş durmuyor yani biraz daha çırpınmalısın daha sade ama farklı bişey yapmalısın dalgayı martıyı iskeleyi güneşi yelkenliyi yani çok çeşitli malzemeleri kullanabilirsin
daha sade ve anlaşılır bir çalışma yapmanı öneririm.bu haliyle çok karmaşık görünüyor.algısı zor.sitedeki örnekleri incelemen sana yol gösterici olacaktır.başarılar dilerim.
bence karşı tarafa bu kadar katı olmamalısın tamam senin görüşün karışamam ama emeğede saygı sonuçta bişeyler yapmaya çalışmış ve buraya sunuyor eksiklerini görmemiz için değil mi? biraz daha üstünde durmalısın eksiklerin çok yazılar çok karışık dağınık gözüküyor daha estetik olabilir
madem kuşun ağızına bir balık yerleştiriyorsun o zaman onu pelikan yapmalısın... bu çizimdeki pelikana benzemiyor... ayrıca logoyu tamamen değiştirirken ismi cismi de değişmiş... yorum ve eleştirilerimiz bu logo için değildi biliyorsun ki... o nedenle eleştirilen logoyu düzeltmiş olmuyorsun...
madem kuşun ağızına bir balık yerleştiriyorsun o zaman onu pelikan yapmalısın... bu çizimdeki pelikana benzemiyor... ayrıca logoyu tamamen değiştirirken ismi cismi de değişmiş... yorum ve eleştirilerimiz bu logo için değildi biliyorsun ki... o nedenle eleştirilen logoyu düzeltmiş olmuyorsun...
şaşkın köfte o bir Balıkçıl, Heron (balıkçıl kuşu) kullandım pelikan da olabilirdi ama çok kullanıldığı için tercih etmedim. Ayrıca ben balık lokantası olarak ne şekilde bir logo yapabilirim diye konuyu açtım. Görüşlerin için teşekkür ederim
balıkçıl kuşuysa diyecek lafım yok... ama yinede pelikan daha sevimli dururdu seni tebrik ediyorum... en azından eleştirileri kaldırabilen ve bunların doğrultusunda daha iyisini yapmak için çaba sarfeden birisin...
balıkçıl kuşuysa diyecek lafım yok... ama yinede pelikan daha sevimli dururdu seni tebrik ediyorum... en azından eleştirileri kaldırabilen ve bunların doğrultusunda daha iyisini yapmak için çaba sarfeden birisin...